**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Saturday, December 1, 2012

..:: Letih Tapi Bahagia ::..

Assamualaikum dan salam 1 Malaysia...

Syukur alhamdulillah....pejam celik je dah hampir 2 minggu aku dekat company baru ni...rasanya maybe aku akan stay kat R&D ( Research n Development ) Dept ni rather than early January 2013 transfer ke Public Relation ( Adverts ) dept...suppose to aku just temporary je sini sbb gantikan si Radha as Executive yg resign Nov...tapi lama2 aku lak rasa best stay Department ni...

Sebab aku dah enjoy giler kot kat sini and boleh explore new things...Research Dept ni lagi enjoy sbb sumtimes aku rasa mcm dlm studio plak...hahahah sebab byk sgt artis tak terlatih kat sini....1st of all staff kat sini mostly mmg sempoi giler.,...( drummer alley cat ai nye supervisor tau Mr David John- jangan jeles )

Dia punya stress ni lain macam sket...tapi stress yang gila2 sbb aku ni kan jenis yg suka hidup under stress...laju sket otak aku function... pg keje pagi2 lagi mmg dah start stress la sbb jammed sucks kat KL ni, smpai office pun stress gak tgk perangai budak2 office....stress yang bahagia!!!! mcm dlm spital bahagia korang mampoo??? hahahahah

Aku masih lagi belajar banyak benda dari sini sbb mmg aku zero knowledge pasal research kot...tapi alhamdulillah otak aku cepat tangkap...dan bila explore sumthing yg different daripada knowledge yang sedia ada mmg best...terasa cam student plak hahahahaha......muda sket rasa...

To Mr Raz ( my big boss ), Chuck,Devi, Ratha, David John, Lingess, David Low, Fikhran Haris, Ayu, Siah, Syawal,Iwan, Zaidi, Ilham Abadi, Nisa dan lain-lain ( lupa lak nama ) love u guys coz cheer up my day every single days since I become part of ur research family ( baca entry ni takmo touching2 ekh sbb korang mmg the best ) -  paling best sbb big bos yg baik hati, ari2 belanja makan mcm2 kat opis...hahaha nak pujuk suh wat OT ari Sabtu kan...
 

p/s - hopefully Dato' tak la paksa aku transfer Dept bulan Januari ni....tak moooo sy nak stay sini pelisssss....


2 comments:

Texas Cowboy said...

Salam my Nur,

Please make stories in English darl..
I can't understand what u write here..

I will arrived on 27 Dec in KLIA, will update to u soon time of landing... wait for me with your froggy baby..can't wait..xoxo

p/s - or else u wanna force me to learn malay?

FatihaNur said...

Iya meh...hahaha im writin here with mood..sumtimes just get feeling of become western so i wrote in english looo...

Ok will wait for u in airport...

learn malay!!!!!

try

click tau