**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Tuesday, February 4, 2014

..:: Walimatul Urus Done ::..

Alhamdulillah dan Lailahaillallah puji-pujian bagi Allah...

Assalamualaikum dan salam hormat all...

Lega rasanya kenduri walimatulurus aku dah selesai...setelah segala penat lelah family aku....jiran2 aku....akhirnya berjaya juga settlekan dengan jayanya menggunakan bajet yang ciput je..hehe...mak aku decided nak wat rewang (gotong-royong) coz tak cukup pitih nak upah catering..hikhik...Nasib aku baik sbb dpt family yang support to each other dan jiran2 yang terbaeekkk sbb dr mula smpai akhir diorg berhempas pulas utk jayakan kenduri aku...Moga Allah yang membalas jasa baik diorg sume dari segala segi....Aminnn....

Okes cite bab kenduri...nak abadikan memori aku dengan suami kat sini la moga Inshaallah anak2 aku or generasi akan datang boleh tgk kenangan mak and opah diorg nnti...hehehe....

Malam tu ade plak kejadian yang tak diingini berlaku...kehkehkeh...bley plak aku terjatuh kat depan orang ramai kat Bus Station SP mase hantar adik ipar aku naik bas...serius malu...ntah ape nasib aku setiap kali jatuh mesti depan ramai orang...wakakaka...dasaaarrrr...kenduri aku takde tema color...caca merba..hahaha baju pengantin color Hijau lembut batu pink purple...khemah pink white...cadar purple....langsir brown..hahahah

 Sign Board ke rumah pengantin...

 Hantaran dari pihak lelaki...

5 dulang dari lelaki berbalas 7 dari pihak perempuan...
Hantaran dari lelaki adalah Set Make Up Elianto....Set Perfume Burberry...Sepasang Heel's dari Vern's...Handbag Swiss Polo...Manisan wajik dari Nogori....

Hantaran dari pihak aku pulak Set Toiletries Dashing...Set Perfume Burberry...Kasut sepasang...Set wallet & Belt Jean Mercer...Buah-buahan....dan manisan coklat serta satu pahar bunga telur..... 


 Hantaran dari pihak aku....

 Raja Sehari....sblah kanan kiri aku tu my mom in law & sis in law...
sebelah kanan husband aku adik ipar aku...


 Gaya Navy tak ilang...hahahaha

 Shoot tak jadi dari anak sedara...hikhik bajet nak upah photographer xde...



 Sebahagian dari hantaran kedua-dua pihak...

 Sampai tertido hubby and anak2 sedara ku...ahaks

 Bergambar kenangan 

 hehe ngan Paklong Ishkandar sekeluarga....


Mase menyambut.....

Best jadi rja sehari....

Kenduri walimatulurus sebelah suami maybe tak buat kot or nak wat doa selamat je dlm perancangan coz bajet dah abis...hehe...alhamdulillah sume berjalan lancar even tak segah org lain...yang penting moga Allah rahmati rumahtangga kami dan tautkn hati kami suami isteri untill jannah serta kurniakan kami zuriat yang soleh sebagai tali pengikat kasih.......Amiiinnnn....

 Bunga telor....

 Goodies bag ngan bunga telor...

 Frame gambar yang dah diedit background hadiah 
dr adik aku...huhuhu touching giteww

Meja makan beradap yang separuh siap...


p/s - Next entry nak bagi tips untuk kenduri bajet ciput...dengan hantaran2...hahahaha even blog ni tak femes pun...








try

click tau