**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Saturday, April 30, 2011

..:: Mencari Kecintaan Allah n Ketenangan Abadi ::..

Salam Sayang kepada umat2 Nabi Muhammad S.A.W...


Mak ayah rekemenkan dekat2kan diri dengan ilmu agama agar tenang jiwa selalu..tu yang tiap2 hari kat kedai la ni pasang video ceramah Ustaz Kazim Elias ni..

Maybe ramai yg da kenal beliau..dan da menjadi pengikut setia ceramah ilmu beliau...Noorfa baru2 ni je..ketinggalan tol..byk2 ceramah yg noorfa selalu dengar x penah satu pun yg melekat kat hati ni..cuma ceramah dr Uztaz Kazim ni je yg agak melembutkan jiwa yg tengah parah ni..seyes rasa tenang je bila dengar cd beliau..

Alhamdulillah noorfa sekarang tgh berusaha mentransformasikan diri dari yang negatif kepada yang positif coz banyak yang noorfa x tau hukum halal haram, syubhah sbb malas nak belajar..now da rasa makin byk aku belajar makin kosong sebenarnya jiwa aku ni..byk yg perlu aku pelajari terutamanya tauhid..Ya Allah,,,bodohnya aku rasa...

sape yang nak kenal lebih dekat dengan beliau boleh la terus ke laman web rasmi


yang berpusat di Manjoi Ipoh Perak..Insyaallah satu masa noorfa teringin nak jejak kaki ke sekolah tahfiz ni..juga kepada sesiapa yang ingin mencari amal kebajikan..sila2 lah membeli CD original ceramah ustaz kerana dengan pembelian itu akan menyumbang kepada pusat pengajian berikut..HATI2 DENGAN CETAK ROMPAK..BELAMBAK KAT PASARAN...atau refer laman web dia camane nak menyumbang..

Disamping dpt ilmu dan juga tambah pahala..dalam you tube pun ade gak..search je nama ustaz..insyaallah keluar..



Mod berterabur sbb tu jadik camni...















try

click tau