**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Thursday, May 31, 2012

..:: Sombong ::..

Assalamualaikum....dan Salam 1 Malaysia...

Sombong ni kan sikap syaitan...nape manusia kena ikut sangat2 sikap ni seolah2 dunia ni kita yang punya..

Sedey bila tgk sesetengah org yang xde la kategori kaya...xde la kategori anak raja even kerabat diraja...tp sombong mengalahkan PAris Hilton...ermmm...

Part pling sedey ialah org2 macam tu adalah Muslim...ermmm xde ke sekelumit perasaan humble dlm diri masing2...

Drive keta besar tak bermakna nnti kat akhirat kereta tu yg akan menyelamat kan kita dr Titian Siratulmustakim...

p/s - sumtimes diri ini pun ade terbit perasaan syaitan tu...alhamdulillah selalu dpt teguran dr Allah dan cepat2 istighfar...cuma sumtimes tanpa sedar perasaan tu beraja di hati...moga Allah memaafkan segala sifat2 buruk ku ini...amin....

Wednesday, May 23, 2012

..:: Terlerai Sudah ::...

Assalamualaikum.....salam 1 Malaysia

Ermmm...letih sbb br je blk dr Sungai Petani....drive sensorang mmg meletihkan otak n minda...tekehel pinggang2...kejung kaki2...

Letih segalanya.....
Letih berbicara...letih mempertahankan....letih menerangkan...letih bercakap....letih mengikut...letih menulis...letih meletakkan kan harapan....letih menjalinkan hubungan...keletihan yang tahap gaban...oke...korang ade???? 

Hanya Allah maha mengetahui dan mengerti...

ok lah babai....

p/s - menantikan segalanya tamat dan terlerai....peace yow....sucha long tiny tired day....


Saturday, May 19, 2012

:: Tetiba Je ::

Assalamualaikum....dan Salam 1 Malaysia...

Hilang sudah mood utk mengupdate entry even td berkobar2 cam byk sgt idea...bila berhadapan lappy...jariku kelu...otakku beku...hilang segala idea...sbb mata terpaku ke TV je lebih...multitasking hampir x berjaya...:(

Arini rasa cam kusut misai masai...nape ekh...x cukup tido??? cam terlebey suda...x cukup makan...haih juga terlebih suda...apekah sistem badan aku ni dah give up...sbb dah tua...ha?? tua???

Td tgk Super Spontan pun x berjaya nak ketawa or happy2 kn diri...arrrggghhhhh..tension...boring...I wanna cry pls...anyone can lend me their shoulder pls....

Pic di bawah xde kena mengena ngan entry.. tp puisi ni menyentuh perasaan....

Jom berjiwang sebentar bersama Kit Kat aku......

khabi alvida naa kehna....never say good bye...

okelah babai.... 
p/s - mood malam ni cam x best sbb letih je rasa.....x wat ape tp letih..leh ke camtu???????



Wednesday, May 9, 2012

..::Seusai Hari Itu::..

Assalamualaikum & salam sejahtera.....

Usai solat Isya' terus membasuh pinggan..on tv  Astro Citra pastu tgk ade muvie best tajuk FRAGILE even dah tgk berkali2...( di situ dah kantoi solat Isya' lambat )...mood agak kureng setelah ade sedikit argument dgn seorg customer which is is not my fault....tp POS MALAYSIA yg wat hal...

Same time on internet n lappy check email & blog...trs jenjalan baca entry orang ( mmg faveret dr dulu baca entry orang len ) n decided nak merempan kat blog sendiri...Walau xde motif tp still nak merempan..pun boleh je...sbb nak exercise jari jemari ku yg runcing...(runcing la sgt - baca mod cam Amir Raja Lawak smbil tangan kt bahu...mata naik atas..)..mencik oke...

Still menanti mata ni utk ngantuk sbb sok ade keje luar plak...tp penangan Nescafe petang td membuatkan mata ni jd segar bugar lagik...rasa cam nak telan pil tidur je tp takut ter ''addict'' plak...x pasal2 pegang status ''sleeping pill addicted''...x mo x mo...

Dlm taip entry leh lak pg dapur on microwave utk panaskan roti cheese...tp nape cheese ni x meleleh ye...x best la...keras kekung tp ttp masuk perut gak...buka sliding door dan tgk langit kat luar mcm nak ujan...diri tepi balkoni dan tgk sume jiran dah gelap...tutup blk sliding door sbb takut kuntilanak singgah sbb tingkat paling atas..( mod ketakutan plak )...

Smbg taip entry...yg ntah hape2...pastu stop la sbb nak cr resepi bun ikan bilis plak...bolehkan camtu????

okelah babai...

try

click tau