**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Saturday, June 19, 2010

**Ape Yang Korang Nak Sebenarnya Nih**

Salam 1 dunia semua....

Ari,ni lepas je balik dari ofis, mandi2...makan noorfa terus je ngadap titop ni...
sbb niat dihati dan nak update blog even tgh dalam bz2 keje..blk lak mmg da malam ler..
keje noorfa ni mmg pegi pagi balik malam..haha giler2 penat tau..tp best dan berbaloi-baloi..
macam dalam iklan Celcom tu (bg promosi sket kat celcom hehe)...keje cam ni mmg xde life 
coz life just di office or dirumah, stress pun ade gak...utk kaki2 clubbing tu maybe ade life lain dimalam hari...
utk noorfa, ofis dan rumah sahaja...blog ni plak umah wajib yang noorfa mmg tgk everyday, even xde mase tgk gak dalam seminit dua... then acara chit chatting ngan Mr Hubby if ade free time...
lepas rindu gak dpt tgk muka dalam webcam...nak2 plak ni musim World Cup..

Ok ekceli noorfa nak tanya kat bloggerz tau..betul ke tidak Sifat2 ini yang lelaki perlukan pada seorang wanita utk dijadikan teman hidup...

jom kita check tgk..
  1. Islam ( muslim only )
  2. Independent ( berdikari yek )
  3. knowledgeable ( berpengetahuan luas)
  4. Not shallow minded ( x cetek fikiran ) 
  5. First Class Mentality ( Pemikiran kelas pertama - pe kebenda tuh )
  6. Face must be sweet ( sedap mata memandang - depends on people )
  7. Natural Beauty ( make up ala kadar je ye - bukan cam kuntilanak tu )
  8. Have Sense Of Humor ( pandai wat lawak sket2)
  9. Friendly ( mudah mesra - campak mane pun leh idup )
  10. Good in Cooking ( pandai masak - tapi itu leh blaja yek )
Ni sume hasil dari perbualan dengan seorang teman sekerja di ofis dan juga hasil bacaan ...dan juga dr rakan2 facebook...
ade yang kata if ade 5/10 pun da ok..ade yang nak almost perfect..mane nak dapat cik oi...
Noorfa x tau la kan..tapi sume ciri2 tu mmg la ssh nak cari sekaligus...kepada yang da ade pasangan hidup ( terimala seadanya, if nak try ubah slowly boleh la )..kepada yang single teruskan pencarian yang macam korang nak ekh...(pendapat noorfa la )
hehe...ntah la ni just survey tau..bukan pandangan peribadi..so kepada lelaki2 disana..silalah tinggalkan pendapat anda..yg wanita2 dialu2kan...

wasalam
with love
Noorfa Infinity









Sunday, June 13, 2010

..:: My Second Home ::..


Salam 1 Malaysia to all my frens....
sorry to fren who gave me award..
im bz rite now..so later will collect all tags and award...

( Acting busy even not )

       Long time i didnt update any story mory here..since i got job till now i keep busy myself to work..work..work..and work...
my traffic also going down..waaaa..sedey tgk traffic da turun...
iklan pun macam nak tak nak je appear on my page...nak wat camane, erm..for ur info..i'm not jobless now..now my office is my second home..tau x, half of my life now in Office...pegi keje pagi, balik malam..macam biase kejar target ler...org2 sales je yang memahami keje2 aku ni..dengan cocktail,mini vact,mini coctail dan bla..bla..bla..so dgn membizikan diri aku ni..hidup aku agak terisi sket kan...

            Bola mola pun x smpat nak tgk..tp kat hotel kengkadang tgk gak..sumtimes sgt la...So now for ur information..MY SECOND HOME NOW IS MY OFFICE....s...br la jadik lain ye tak..hopefully la..now aku nak tido coz penat merapu kat sini + sok pagi keje lagi + monday je cuti + sok byk appointment + aku br lek keje dan ngantuk giler..nite all...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

with love
noorfa sayang..


























try

click tau