**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Sunday, June 13, 2010

..:: My Second Home ::..


Salam 1 Malaysia to all my frens....
sorry to fren who gave me award..
im bz rite now..so later will collect all tags and award...

( Acting busy even not )

       Long time i didnt update any story mory here..since i got job till now i keep busy myself to work..work..work..and work...
my traffic also going down..waaaa..sedey tgk traffic da turun...
iklan pun macam nak tak nak je appear on my page...nak wat camane, erm..for ur info..i'm not jobless now..now my office is my second home..tau x, half of my life now in Office...pegi keje pagi, balik malam..macam biase kejar target ler...org2 sales je yang memahami keje2 aku ni..dengan cocktail,mini vact,mini coctail dan bla..bla..bla..so dgn membizikan diri aku ni..hidup aku agak terisi sket kan...

            Bola mola pun x smpat nak tgk..tp kat hotel kengkadang tgk gak..sumtimes sgt la...So now for ur information..MY SECOND HOME NOW IS MY OFFICE....s...br la jadik lain ye tak..hopefully la..now aku nak tido coz penat merapu kat sini + sok pagi keje lagi + monday je cuti + sok byk appointment + aku br lek keje dan ngantuk giler..nite all...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

with love
noorfa sayang..


























6 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

aloh2....bz sgt yekk..
alahai...byk2 sabar k cyg...

Cik SHiN~JU said...

xpe bz2 pun kami tetap dtg main klik2 kat sini...cuma xleh gtau la nt nuffnang ban plak...hehe

ayleencutegirl said...

huhu..sian sis penat erk.. take care okay~

nurul said...

ala cianyeeeee adik ku sorang ni smpai tak de masa

CikGadis said...

rjen nyer bkerja :P

Mrs Infinity said...

tq for all...nak wat camane da keje kan

try

click tau