**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Monday, January 27, 2014

..:: Al-Kisahnya Pembuka Tirai 2014 - Life After Married ::..

Assalamualaikum dan Salam sejahtera all...



This entry was written on 21st Jan 2014


Alhamdulillah today we're completed our 1 month of marriage...May Allah bless us with his Rahmat and preserve our marriage untill Jannah...aminnnn...

Since the day of our nikah, I haven't had much time to share any story bout us coz honestly I am facing with my hard time in office....ibarat kata orang tua2..."Gajah dengan gajah bergaduh, pelanduk yang tersepit dekat tengah2"...itulah bandingan problem yang aku and all my colleague lalui skrg, shareholder berperang sesama sendiri,,huhu hopefully settle la by this week all the problems...


Untuk kenduri Walimatul Urus pulak cma tggl seminggu 5 hari je lagi untill the day...huhu alhamdulillah me and my husband dah prepared all the hantaran...baju and so on before this...so tak de la terasa sangat cuma yang lain2 tu agak tersepit juga la since dah almost 2 bulan x dpt gaji...ikat perut sket ler...

Now both of us dah sewa umah kat Rawang...even jauh sket pg keje tapi apartment yang kitorg sewa tu agak mendamaikan jiwa tempat nya...cuma rumah agak kosong kecuali perabut2 yang penting je ade...yang lain non hadooo lagi...kena beli sket2...

Now my life getting better alhamdulillah...I feel blessed with my new status...Mr Specky Diver ( yang dah x pakai his glasses pon hikhik ) dah pun officially jadi my husband skrg...what I can say rite now, I'm so happy and I guess I met my Mr Right oledy...hikhik...May Allah grant us some Happiness until jannah...

#Insyaallah#wewilltakecare#ofourmarriage#untiljannah#

with love
Mrs Specky Diver


try

click tau