**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Thursday, June 28, 2012

..:: Can't Think Properly ::..

Salam Alaik...


Ola amigos...como estas...estoy muy bien...hahaha ni demam Spanish ok sbb Euro 2012 coz I support Spain...n Jerman.... my pakwe ade main situ kan...Mesut Ozil...si mata krek...lalalalala...

I was feel like ting tong ..why??? well...maybe this is a syndrome of almost 30th...wadefak kan...actually, I cant think properly rite now...

With full of love n honest...I wanna make a confession that I am CHAOTIC...PATHETIC...ALIENATIC...and so on....I screwed up...everything...my life fucked up...was sucks...damn it... I hate this feelin....so bad...



But.................sumthing happened...........




Lately, I can smile...start smiling again...coz sumthing happened...make me smile...n this is the right time for me to try sumthing new...everybody had a phase in their life...so do I...

I have a different stage in my life...I guess macam telenovela...ade sahabat yg boleh berkongsi cerita bgtau yang me myself should write my own life story as novel...macam sihalan kan...phuuii...

For them, my stories are awesome n unique...Yes coz I'm the one whom facing with situation..not them...dah serupa telenovela...

All mixed up,...happy...sad...depressed...laugh..in love......
end love..horror...fuuhhh..seyes dah mcm telenovela versi Portuguese...

Bila umur dah menghampiri 30-an ( lg 2 tahun je lagi ahaks )...so emosi pun agak bercelaru...ade sindrom dtg mengganggu...negatif dan positif...

Negative side is jealousy...lonely ranger...feelin looser...turn off my mind...

Positive side is I feel more stronger.....numb...can be myself...enjoy with my self...I am my self...turn on my mind...


So, the best thing for me to new phase in my life is TRY TO EXPLORE SUMTHING NEW...which is, YES this is wht I'm doing rite now...yeay..say


Hello to my new world....

WELCOME TO MY NEW LIFE....

p/s - adekah ini yang dialami oleh wanita2 lain yang menghampiri umur seperti aku...or aku je yg jd meroyan camni...sila jawab!!!



Friday, June 15, 2012

..:: Soal Hati, Aku Juga Tidak Mengerti ::..

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia lagi...





Mendiamkan diri adalah lebih baik utk aku...coz aku juga tak mengerti soal hati bila aku selalu merindui..menanti..merasakan keinginan hati..terasa sgt selesa bila berbicara dengannya...walaupun sikapnya seakan gampang..

Terasa kedamaian hati...seolah diri sedang difahami...lantas kekosongan itu di isi...tak sanggup meletakkan harapan lagi...tak sanggup menanti...

Maka kata putus diambil...Mendiamkan diri dan menjarakkan diri adalah yang paling terbaik...untuk mengelakkan ketidakwarasan...

Tak mungkin perkataan selamat tinggal akan ku ucapkan kerana hidup ini indah dan tak mungkin kuduga ape yang akan berlaku.. 

Walaupun mungkin berdekad..ianya tak mungkin akan pudar dan tiada siapa yang tahu apa yang akan terjadi, berapa banyak penderitaan yang akan dilalui...


Ia hadir lagi tanpa diduga...hadir saat segalanya terluka...

Soal Hati...Aku Juga Tidak Mengerti...



nukilan rasa oleh aku yang suka merapu...utk setan sebelah rumah yang mesra alam...hahaha

p/s -  ni cuma khayalan semata tiada kena mengena dgn yg hidup atau yang telah mati...





Thursday, June 14, 2012

..:: Never Say Goodbye ::..



You know it...............I know it too............
Our destinies are going away from each other..........
Even after going away far from me...........
Pls stay in my memory..........
Never say goodbye

Whatever happiness was there.........Everything is lost
But the sadness doesn't go...........Tried to pursue... tried to entertain
But this heart won't get peace......
Is it a tear or a piece of burning coal?
Now fire will flow from eyes.........
Never say goodbye

seasons came, seasons went.............
but the season of pain didn't change
this light colour is so deep...............
that even after decades it won't fade
won't fade.........who knows what will happen
how much more we have to suffer.......


PLEASE NEVER SAY GOODBYE... 



p/s - Original poem from - Kabhi Alvida Naa Kehna....

try

click tau