**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Wednesday, August 22, 2012

..:: Only Blogger Can Understand A Blog ::..

Salam Aidilfitri to all muslim....


First of all...I want to say Selamat Ari Raya Aidilfitri n Maaf Zahir Batin to all my fwens here....

just wanna share things....

I had a sucha precious wonderful aidilfitri this year with my family n beloved ones ( this year he's going back to his hometown )....

After 2 years yg mmg lngsung xde feel beraya..huh suck....this years we all family had raya celebration in Sungai Petani which is sume adik beradik aku blk kedah tahun ni...

1st skali mmg sakit otak kena serbu dgn all my nephew n nieces....poket semakin menipis..hahahaha but not include with my neighbors kids...mmg masak sungguh....but really priceless moment...



 Raya - raya makan - makan kat umah jiran aku....


Yang baju oren tu tuan umah yg pening nak layan set2 family aku....muahahaha
( ade lebah a.k.a bee satu family )

Ekh ekh...cuba spot kat mane aku????

My nephew yg feeling empty..ntah ape spesis aku x tau...xde perasaan langsung!!!!


Regarding to my title today...I think, only blogger can understand a BLOG n other bloggers...

Some ppl think, to havin a blog it just westing time behind the lappy/pc to update an entry...x tau camane nak explain how wonderful is that to havin ur own blog...cuma blogger2 je yg akan understanding to each other...blogging x bermakna korang just nak mengutuk..troll...gossip...tp more to sharing thought...personal opinion...life story...cooking...recipe...and so on...depends on that blogger.... wht they want to share in they own blog...


 Me in red ruby silent thinker...


Seyes ssh nak pahamkan org yg tak into blog ni akan ke'best'an blogging ni...yg paham sket2 ade...yg paham tp wat2 x paham pun ade....yg x paham langsung...dan yg tanya blk...blog tu ape??? OMG...


FB..Twitter..My Space...dan lain2...sume tu sumthing yg similar cuma style kot berbeza...blogging ni bg seorang blogger adelah satu kepuasan....SATU KEPUASAN OKE!!!!

Peace yow tu all blogger...huhuhu

Klah....bye....



p/s - coz of can't understand how works on blog....my relationship ruin just like that...errmmmm...cam bodoh kan...xpe la sume tu ade hikmah...



Wednesday, August 15, 2012

..:: Preparation Raya ::..

Assalamualaikum & salam hormat...

Idulfitri ni...mmg jammed gegiler la highway ni..huh just thinking how hell will be start in 17 Aug 2012 on highway....17 ni lepas je meniaga aku n adik aku mmg trs ciau blk kg...huhu ho ho ho balik kampung...giler rindu kat my parent...konvoi ngan my bro n sister from KL...

This Idulfitri might be so so to me...without him n I will be alone again...celebrate with my family just...cuma yg bestnye sume adik beradik aku blk Kedah tahun ni...

Ok fin for this part....jom layan hasil shopping aku n adik 2-3 hari lepas kat sini...



Still dlm beg plastik lg...hehe sempat rembat baju kurung pahang sepasang....kasut sepasang....selendang tu hadiah dr En UK tu...jacket n tshirt...Samsung Galaxy S...beberapa make up dan aksesori...huhu dlm mase 2 jam je nih...hebat kan pempuan shopping 2 jam je....huhu




 Contact lens kaler hazel sepasang utk raya ni...huhu tp dah pakai siap2 pun...Foundation Maybelline...Eye Shadow MAC...Mascara Maybelline ....Eye Liner Studio Maybelline...earring 2 pasang ( ekh aku bertudung kan huhu ) ngan make up remover...cukup make up kali ni sbb yg lain still ade lg...




Hik hik baju kurung pahang tahun ni made from First Lady je....ready made kan sbb x smpat nak ngantor baju ke tailor...murah je baju ni RM 69.90 sepasang...huhuhu...pestime beli baju raya bawah seratus hengget..hahaha tp mmg gojes baju ni...kaler ni...satin kan...so xde hal la murah pun..asal cantik...pashmina tu plak saje nak digandingkan ngan baju ni...( hadiah my hubby awal tahun ni sblm kejadian itu berlaku..sedey )...kasut cuma RM 59.50 tp less 20 %...hahahaha kira baju n kasut cuma RM 100 je...gile nye ekonomoney aku....

Kerja kukis mengukis je lom settle lg...br almond london siap...blueberry cheese tart...makmor...ngan mazola still x start lagik...huhuhu bila nak dtg mood mengukis balik ni... tahun ni ingat nak wat kukis cap tunjuk je tp request from my beloved sister n my mom...kena la mengukis gak tahun ni...huhu



ok la bye...nak tido....




p/s - nnti kita upload pic kukis lak...huhu....raya tahun ni serba satu je..sbb thn lepas xde istilah raya kan..haha



Saturday, August 11, 2012

..E.R.R.O.R..

Assalamualaikum..

Maybe there have faulty between that till everything turn ERROR...

Maybe...maybe..maybe...i'm not sure...

Ok bye


Thursday, August 2, 2012

..:: Everything Have They Own Limit ::..

Salam Alaik all...camne posa so far...Ok ke K.O?? huhu alhamdulillah so far posa ku still maintain je lagi...cuma kedahagaan tu yg x ley blah...

Dlm berpuasa ni, sebolehnya aku cuba menahan diri dr perasaan amarah yg mmg adakalanya agak sukar...sbb aku tau prob short temper aku ni cuma akan bawa mslh je dlm diri aku...

Smlm ade sorang makcik ni pakai baju kurung terajang anak dia (OKU lak tu ) depan mata aku n geng2 lain..giler terkujat aku..huhuhu...jadi bahan gegiler smlm....pakai baju kurung ko...terlibas kain dia mase dia br in front kick kat anak dia..KEJAM!!! HAHAHAH

So dipendekkan cerita, semalam mood aku mmg agak kureng sket...moody giler2 smpai aku jadi sgt malas semalas2 nya...normal to me bila mood aku mati...sifat malas aku lak hidup..huhu...( one of the bad side bout me )...

semalam aku bergaduh dgn seorang perempuan cina pasal parking yang mane obvious bukan salah aku tp dia yg mengada...saje nak menyusahkan hdp aku...padan muka kena maki seround dgn aku...hahahahaha...

Setelah lebih sepuluh hari aku dikenali sebagai wanita yg lemah lembut ( biase la two face kan hahaha ) kat area bazaar tu...ari ke-11 terserlah kepuakaan mulut aku...huhuhu aku tau diorg sume terperanjat sbb x expected aku ni short temper...kekekeke mesti makcik2 kat situ yg nak bermenantukan aku jadik terkansel kan ( giler perasan )...wakakakaka ade aku kisah...sape suh cabar kesabaran aku....

Sape suh belagak sgt....pakai Myvi je kot...blagak cam drive ferrari....pi mampuih la...kuikuikui... smpai kak nor sblh spot adik aku pggil aku samseng...cis sungguh...

Bersorak org2 kat bazaar...macam suke je tgk....ciz ciz ciz..kekekeke....sbb aku hampir nak tumbuk muka pempuan tu ( sbb perempuan je )...wakakakakaka...if x, mmg malam td aku tido lokap la jwbnya....( sikap yg x patut dicontohi )

Kan aku dah kata sume benda ade limit....kesabaran aku pun ade limit gak...cuma kureng sket je...huhuhu

p/s - kureng pahala posa aku semalam....sialpalis nye pempuan...kesabaran setiap manusia ada limit dia..begitu juga dgn aku insan yg lemah ini..hehe...kan smlm posa dan masih dahaga + moody..mmg silap aribulan la ko cina oi...

try

click tau