**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Thursday, August 2, 2012

..:: Everything Have They Own Limit ::..

Salam Alaik all...camne posa so far...Ok ke K.O?? huhu alhamdulillah so far posa ku still maintain je lagi...cuma kedahagaan tu yg x ley blah...

Dlm berpuasa ni, sebolehnya aku cuba menahan diri dr perasaan amarah yg mmg adakalanya agak sukar...sbb aku tau prob short temper aku ni cuma akan bawa mslh je dlm diri aku...

Smlm ade sorang makcik ni pakai baju kurung terajang anak dia (OKU lak tu ) depan mata aku n geng2 lain..giler terkujat aku..huhuhu...jadi bahan gegiler smlm....pakai baju kurung ko...terlibas kain dia mase dia br in front kick kat anak dia..KEJAM!!! HAHAHAH

So dipendekkan cerita, semalam mood aku mmg agak kureng sket...moody giler2 smpai aku jadi sgt malas semalas2 nya...normal to me bila mood aku mati...sifat malas aku lak hidup..huhu...( one of the bad side bout me )...

semalam aku bergaduh dgn seorang perempuan cina pasal parking yang mane obvious bukan salah aku tp dia yg mengada...saje nak menyusahkan hdp aku...padan muka kena maki seround dgn aku...hahahahaha...

Setelah lebih sepuluh hari aku dikenali sebagai wanita yg lemah lembut ( biase la two face kan hahaha ) kat area bazaar tu...ari ke-11 terserlah kepuakaan mulut aku...huhuhu aku tau diorg sume terperanjat sbb x expected aku ni short temper...kekekeke mesti makcik2 kat situ yg nak bermenantukan aku jadik terkansel kan ( giler perasan )...wakakakaka ade aku kisah...sape suh cabar kesabaran aku....

Sape suh belagak sgt....pakai Myvi je kot...blagak cam drive ferrari....pi mampuih la...kuikuikui... smpai kak nor sblh spot adik aku pggil aku samseng...cis sungguh...

Bersorak org2 kat bazaar...macam suke je tgk....ciz ciz ciz..kekekeke....sbb aku hampir nak tumbuk muka pempuan tu ( sbb perempuan je )...wakakakakaka...if x, mmg malam td aku tido lokap la jwbnya....( sikap yg x patut dicontohi )

Kan aku dah kata sume benda ade limit....kesabaran aku pun ade limit gak...cuma kureng sket je...huhuhu

p/s - kureng pahala posa aku semalam....sialpalis nye pempuan...kesabaran setiap manusia ada limit dia..begitu juga dgn aku insan yg lemah ini..hehe...kan smlm posa dan masih dahaga + moody..mmg silap aribulan la ko cina oi...

5 comments:

محمد شهريل القنيطري said...

hahahhaa..tudia...oh no x leh nak bayangkn muka perempuan cina tu terkaku+terkedu kot..hehe

Anonymous said...

Dear blogger,

I have read out few of your blog posts and yes I admit you have the bad temper in you BUT why everytime you said you are right? No one can think properly whenever they are angry and I think the same goes to everyone. Sometimes, we do not know that we are wrong unless someone tell us but do we really care? To be good we should have to "muhasabah diri" especially for someone like you.

Thank you

FatihaNur said...

huhuhu xde maknanye dia terkedu...dia punya jeling mmg menusuk dlm jantung...hahahah

FatihaNur said...

miss / mr anon..

maybe u didnt notice that i NEVER said im always rite on thing...

go through all those story back n tell me which part i said i always rite???

well, i guess u're not in my position when things happened...FYI yes i admit, i might be bad temper n now i still
tryin to get a better therapy for my problem..

but to ''muhasabah diri'' like u adviced me for 'specially cumone like me'...tq for that coz i did it without u have to telling me this...

tq for honest comment...i do appreciated it...do comin again, we might know each other better in future...:P

Anonymous said...

Quality postѕ is thе key to interest the peoρle to pay a ѵіsit
the web ρage, thаt's what this website is providing.

Take a look at my web page ... zulu trading
Feel free to surf my weblog ;

try

click tau