**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Wednesday, August 15, 2012

..:: Preparation Raya ::..

Assalamualaikum & salam hormat...

Idulfitri ni...mmg jammed gegiler la highway ni..huh just thinking how hell will be start in 17 Aug 2012 on highway....17 ni lepas je meniaga aku n adik aku mmg trs ciau blk kg...huhu ho ho ho balik kampung...giler rindu kat my parent...konvoi ngan my bro n sister from KL...

This Idulfitri might be so so to me...without him n I will be alone again...celebrate with my family just...cuma yg bestnye sume adik beradik aku blk Kedah tahun ni...

Ok fin for this part....jom layan hasil shopping aku n adik 2-3 hari lepas kat sini...



Still dlm beg plastik lg...hehe sempat rembat baju kurung pahang sepasang....kasut sepasang....selendang tu hadiah dr En UK tu...jacket n tshirt...Samsung Galaxy S...beberapa make up dan aksesori...huhu dlm mase 2 jam je nih...hebat kan pempuan shopping 2 jam je....huhu




 Contact lens kaler hazel sepasang utk raya ni...huhu tp dah pakai siap2 pun...Foundation Maybelline...Eye Shadow MAC...Mascara Maybelline ....Eye Liner Studio Maybelline...earring 2 pasang ( ekh aku bertudung kan huhu ) ngan make up remover...cukup make up kali ni sbb yg lain still ade lg...




Hik hik baju kurung pahang tahun ni made from First Lady je....ready made kan sbb x smpat nak ngantor baju ke tailor...murah je baju ni RM 69.90 sepasang...huhuhu...pestime beli baju raya bawah seratus hengget..hahaha tp mmg gojes baju ni...kaler ni...satin kan...so xde hal la murah pun..asal cantik...pashmina tu plak saje nak digandingkan ngan baju ni...( hadiah my hubby awal tahun ni sblm kejadian itu berlaku..sedey )...kasut cuma RM 59.50 tp less 20 %...hahahaha kira baju n kasut cuma RM 100 je...gile nye ekonomoney aku....

Kerja kukis mengukis je lom settle lg...br almond london siap...blueberry cheese tart...makmor...ngan mazola still x start lagik...huhuhu bila nak dtg mood mengukis balik ni... tahun ni ingat nak wat kukis cap tunjuk je tp request from my beloved sister n my mom...kena la mengukis gak tahun ni...huhu



ok la bye...nak tido....




p/s - nnti kita upload pic kukis lak...huhu....raya tahun ni serba satu je..sbb thn lepas xde istilah raya kan..haha



4 comments:

Murni Alfathunnisa said...

kiter pun selalu first lady jer...beli mahal2 pun pakai sekali dua je...baik beli yang biasa2..boleh belasah gi ofis...hehehe

atIEsAyAnGkAmU said...

tahun ni atie igt nk soping 1st lady gak..alamak butik dia sentiasa penuh...tinggal pun yg tk lawo..uwaaaa...

Shahril Nasir said...

Serius..dlm bnyak2 brg tu benda pertama yg sya nmpk GALAXY!!hehe..

FatihaNur said...

en dalca : huhu galaxy yg diberi hadiah oleh adik sy....

try

click tau