**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Wednesday, November 3, 2010

..:: What a Disaster ::..

Salam 3 Nov sume...

Tadi petang mase noorfa tgh drive keta ngan mak pg settlekan agreement terserempak dengan seorang seekor biawak besar terkangkang tepi highway..ingat kan kayu balak mane saje slowkan keta nak tgk dekat2 coz agak curious sket pekejadahnye tuh..upenye mayat bangkai biawak..seyes besaq macam tunggul kayu tepi jalan..huduh siot..ingat nak snap pic td nak upload sini tp x sanggup nak stop keta tepi highway semata utk snap makhluk seram tu..(kat USM byk giler)..

Bukan ni yang nak dishare..erm..kenal x Jack O'Lantern??? yg femes dalam halloween tu??? erm..yang buah labu diukir muka cam hantu pastu letak lampu..tu la Jack...

Senang cite halloween ni adalah perayaan H.A.N.T.U or memuja syaitan ( devil )...yang menjadi problemnye..kat Malaysia ni dah makin ramai yg celebrate halloween ni termasuk artis2..if non muslim ok..understandable..but then ni yang anak2 remaja melayu...Islam tertera pada IC...pe hal lak..

Ignorant ke ??? Jahil sgt ke or mak bapak x penah didik..even mak bapak x didik..cikgu kat sekolah x bgtau ke?? mane pgnye akhlak remaja zaman sekarang..mase baca dalam paper..email yg diterima pasal anak2 Islam kita yg tolong celebrate same..sanggup beli kostum..make up ala2 hantu, meluat tol...hello..if maulidur rasul xde lak sibuk nak celebrate..malu kat hubby noorfa...dia kata" this is really bad reputation of Malaysian...really ugly behavior..." malu seh..kunun negara Islam..tapi akhlak remaja hancur..
tgk pic2 kat bawah ni...










Gelik...eeeiiiyark....seram seeh.. pic2 ni...
Semua manusia2 yg berlagak cam hantu ni sbb halloween la ni..tp x pela da tentu2 diorg ni non muslim + western..
(sickos)..pic ni kat Moscow Russia..aritu mase jenjalan kat penang road nak je snap 2-3 pic minah2 melayu yg gediks nak mampos depan nite club ngan dress ala2 vampire..Meluatttttttt......cancel nak snap..
nak g tido la...eeiiiyark...

try

click tau