**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Saturday, June 19, 2010

**Ape Yang Korang Nak Sebenarnya Nih**

Salam 1 dunia semua....

Ari,ni lepas je balik dari ofis, mandi2...makan noorfa terus je ngadap titop ni...
sbb niat dihati dan nak update blog even tgh dalam bz2 keje..blk lak mmg da malam ler..
keje noorfa ni mmg pegi pagi balik malam..haha giler2 penat tau..tp best dan berbaloi-baloi..
macam dalam iklan Celcom tu (bg promosi sket kat celcom hehe)...keje cam ni mmg xde life 
coz life just di office or dirumah, stress pun ade gak...utk kaki2 clubbing tu maybe ade life lain dimalam hari...
utk noorfa, ofis dan rumah sahaja...blog ni plak umah wajib yang noorfa mmg tgk everyday, even xde mase tgk gak dalam seminit dua... then acara chit chatting ngan Mr Hubby if ade free time...
lepas rindu gak dpt tgk muka dalam webcam...nak2 plak ni musim World Cup..

Ok ekceli noorfa nak tanya kat bloggerz tau..betul ke tidak Sifat2 ini yang lelaki perlukan pada seorang wanita utk dijadikan teman hidup...

jom kita check tgk..
  1. Islam ( muslim only )
  2. Independent ( berdikari yek )
  3. knowledgeable ( berpengetahuan luas)
  4. Not shallow minded ( x cetek fikiran ) 
  5. First Class Mentality ( Pemikiran kelas pertama - pe kebenda tuh )
  6. Face must be sweet ( sedap mata memandang - depends on people )
  7. Natural Beauty ( make up ala kadar je ye - bukan cam kuntilanak tu )
  8. Have Sense Of Humor ( pandai wat lawak sket2)
  9. Friendly ( mudah mesra - campak mane pun leh idup )
  10. Good in Cooking ( pandai masak - tapi itu leh blaja yek )
Ni sume hasil dari perbualan dengan seorang teman sekerja di ofis dan juga hasil bacaan ...dan juga dr rakan2 facebook...
ade yang kata if ade 5/10 pun da ok..ade yang nak almost perfect..mane nak dapat cik oi...
Noorfa x tau la kan..tapi sume ciri2 tu mmg la ssh nak cari sekaligus...kepada yang da ade pasangan hidup ( terimala seadanya, if nak try ubah slowly boleh la )..kepada yang single teruskan pencarian yang macam korang nak ekh...(pendapat noorfa la )
hehe...ntah la ni just survey tau..bukan pandangan peribadi..so kepada lelaki2 disana..silalah tinggalkan pendapat anda..yg wanita2 dialu2kan...

wasalam
with love
Noorfa Infinity









13 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

emm...ntah ek noorfa...
yg pastinyerrr mmg tkde manusia yg sempurna dlm dunia neh...
mungkin ade ciri2 yg 1 ni...yg len2ciri lak dia tkde...
susah nk cri kesempurnaan...
apepun terima ape adenyer ok...hehe...

atIEsAyAnGkAmU said...
This comment has been removed by the author.
atIEsAyAnGkAmU said...
This comment has been removed by the author.
atIEsAyAnGkAmU said...

alamak...ter post byk kali laks..

noorfa...atie tk dpt nk chat kat shoutbox noorfa tu...uwaaaaa..nape ek...

Fane Davis said...

wawawawa...inikah antara syarat-syarat dan kreteria yang dicari?huhu..
aya mungkin ada dalam 2-3 jak neh.huhuh...
takda lah yang nakkan saya neh??heheh.
normal lah tuh if ada yang nak semua kan.
manusia memang macam neh.tamak.nak semua.tak tahu menghargai dan belajar menerima seadanya.tapi bukan semua manusia macam tuh kan..

siapa yang dapat 10-10 tuh memang nasib dia lah.hehehe.

eii..nak tanya sikit..

sikit je...


napa ek u n hubby u nak webcam??

hehehe.tapi kamu cute couple neh...
hehehe.semoga everything goes fine dalam marriage korang k...

siti murni ishak said...

Fa, kriteria tu smua nya baik2 belaka..tp nak dptkan kesempurnaan mmg susah. dh nama pun manusia kan. betul la...klu dh dpt sparuh pun dh besar rahmat tu...

Cik SHiN~JU said...

Salam...

ai ade smua 10 ciri tu (dlm mimpi ;p )

alaa...nak cari llaki berkualiti pun mcm cari emas dlm lubang idung skang ni tau...so,pd llaki2 di luar sane xyah la brangan nk yg sempurna sdgkan anda belum ckup sempurna...tima la pasangan anda seadanya...kalau kurang betulkanlah,kalau lebih bersyukurlah...

Mrs Infinity said...

salam all, tq for all comment...

atie : org lain tggal kan ok je
yang...ade prob kot...check
blk tgk plz....

fane : mane de manusia perfect
kan kan kan....rindu sbb
tu slalu webcam..i kat
malaysia now, dia still
kat UK lg...

murni : tul tu kan cik murni

Shinju : setuju sgt ngan cik
shinju...

atikah said...

kak noorfa.. npe xleh drop comment kt shoutbox kt sidebar 2?
da byk kali ika try.. shoutbox xkuar pun??

relevan said...

Yer kot itu lah ciri cirinya..tapi mungkin ada lagi kot..

atikah said...

slm kak noorfa.. ade tag utk akk.. dtg blog ika yer!!

Ummiross said...

Salam noorfa...

terimakasih sudi singgah

tuai padi antara masak
esok jangan layu-layuan
intai hubby antara nampak
esok jangan rindu-rinduan...

Hamzah Ian said...

nice blog btw

try

click tau