**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Wednesday, May 9, 2012

..::Seusai Hari Itu::..

Assalamualaikum & salam sejahtera.....

Usai solat Isya' terus membasuh pinggan..on tv  Astro Citra pastu tgk ade muvie best tajuk FRAGILE even dah tgk berkali2...( di situ dah kantoi solat Isya' lambat )...mood agak kureng setelah ade sedikit argument dgn seorg customer which is is not my fault....tp POS MALAYSIA yg wat hal...

Same time on internet n lappy check email & blog...trs jenjalan baca entry orang ( mmg faveret dr dulu baca entry orang len ) n decided nak merempan kat blog sendiri...Walau xde motif tp still nak merempan..pun boleh je...sbb nak exercise jari jemari ku yg runcing...(runcing la sgt - baca mod cam Amir Raja Lawak smbil tangan kt bahu...mata naik atas..)..mencik oke...

Still menanti mata ni utk ngantuk sbb sok ade keje luar plak...tp penangan Nescafe petang td membuatkan mata ni jd segar bugar lagik...rasa cam nak telan pil tidur je tp takut ter ''addict'' plak...x pasal2 pegang status ''sleeping pill addicted''...x mo x mo...

Dlm taip entry leh lak pg dapur on microwave utk panaskan roti cheese...tp nape cheese ni x meleleh ye...x best la...keras kekung tp ttp masuk perut gak...buka sliding door dan tgk langit kat luar mcm nak ujan...diri tepi balkoni dan tgk sume jiran dah gelap...tutup blk sliding door sbb takut kuntilanak singgah sbb tingkat paling atas..( mod ketakutan plak )...

Smbg taip entry...yg ntah hape2...pastu stop la sbb nak cr resepi bun ikan bilis plak...bolehkan camtu????

okelah babai...

18 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

noorfa tinggal sorang2 ke kat umah tu?

siti murni said...

Ada orang yang memang asal minum kopi @ neskepe confirm tak dapat lena sampai ke pagi....tapi lain kes dengan i..telan lah berapa cawan pun..kalau dah ngantuk, ngantuk jugak....hihi.

SufatihaNur said...

atie : ye tggl sorang2..hubby kan blk sane...huhuhu sedey2..

murni : smlm pakse mata ni lena..lena gak akhirnya...nescafe penangan dia mmg dasyat..

wantong said...

wantong in here

SufatihaNur said...

wantong tu ape??/ nama ke???

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Su,
pe kabor? Salam kenei. Tima kasih singgah dan follow blog akak.
Pasa cheese tak cayor tu, mungkin parmesan kot. Kalau mozarella dan cheddar mau ler cayor. Kat romah akak ni, akak bawok 3 jenis dr Turki, 2 tak boleh cayor (parmesan dan beya penir) dan satu kasyar penir yg buleh cayor.

ainraus said...

thats what we call life. :)

SufatihaNur said...

kak oh kembara : cheese yg cheesedale tu..cheese ape x tau lupa lak..slalu if letak kat burger kan dia cari meleleh gitu..hehe

hubby ade sebut sal cheese putih dr turkey...ape ntah nama


ain : my life not that good ar...hehe

Khuzrin Kamarudin said...

Insomnia? (-_-")

SufatihaNur said...

khuzrin : insomnia?? owh mslh tu dah berakhir dulu..hehe

diera_nadiera ulalaaa~ said...

takotnya bila dok umah sorang2kan? nak pulak tak boleh tido cam akak..

SufatihaNur said...

hye diera : mula2 takut gak...lelama dah biasa...haha nak wat camana...nasib badan ler suami jauh...

anymz said...

itu lah yg seronoknya berblogging ni kan? ada aje menda yg kita nak buat.kalau tak update entry pun sekurang2nya kita boleh BW ke rumah kawan2 dan meramaikan kenalan..
betul tak?
ke mana aje lah suaminya tu ya...lain kali ikat kaki dia..hehe

nur hidayah isa said...

merempan tu apa?

SufatihaNur said...

kak anymz : hahahahaha nnti dia blk mesia sy ikat kaki dia kak...

nur : merempan tu adalah merepek...heheh

محمد شهريل القنيطري said...

hai..ingt x lagi siapa ni??hehe,apa kabar??amboi dh semakin ramai org komen blog ni..hehe

SufatihaNur said...

cik dalca : ekh lama x jumpa...mane menghilang???

محمد شهريل القنيطري said...

sory xdak mood ckit n sbuk ngan exam..hehe...

try

click tau