**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Saturday, May 19, 2012

:: Tetiba Je ::

Assalamualaikum....dan Salam 1 Malaysia...

Hilang sudah mood utk mengupdate entry even td berkobar2 cam byk sgt idea...bila berhadapan lappy...jariku kelu...otakku beku...hilang segala idea...sbb mata terpaku ke TV je lebih...multitasking hampir x berjaya...:(

Arini rasa cam kusut misai masai...nape ekh...x cukup tido??? cam terlebey suda...x cukup makan...haih juga terlebih suda...apekah sistem badan aku ni dah give up...sbb dah tua...ha?? tua???

Td tgk Super Spontan pun x berjaya nak ketawa or happy2 kn diri...arrrggghhhhh..tension...boring...I wanna cry pls...anyone can lend me their shoulder pls....

Pic di bawah xde kena mengena ngan entry.. tp puisi ni menyentuh perasaan....

Jom berjiwang sebentar bersama Kit Kat aku......

khabi alvida naa kehna....never say good bye...

okelah babai.... 
p/s - mood malam ni cam x best sbb letih je rasa.....x wat ape tp letih..leh ke camtu???????



5 comments:

محمد شهريل القنيطري said...

amboi untung lah dah berkahwen blh berjiwang sentiasa...hehe,moga bahagia slalu.. ;p

siti murni said...

hormon tak stabil ni..tu pasal tetiba je rasa tak serba tak kena...hehe...takpe, layan mood jiwang dulu..nanti2 okay la tu.

Mrs SufatihaNur said...

cik dalca : ermm happy la sangat...:(

cik murni : haha pandai2..hanya wanita memahami wanita..

محمد شهريل القنيطري said...

lorh sedih jer ayat..huhu...x per apa pon terjadi anggp itu ujian kerna 1 hari pasti ada kebahgiaan

Mrs SufatihaNur said...

cik dalca : insyaAllah

try

click tau