**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Thursday, December 27, 2012

..:: Xmas Holiday ::..

Assalamualaikum to all of you....


This entry for 25 December 2012 and 26 Dec 2012....


Ni entry for Xmas holiday aritu...tp pls don't misunderstood ok...sbb this not bcoz of I want to celebrate Xmas cuma nye adalah hari yang best utk org yang bekerja sbb ada public holiday, cuti krismas..itu saja.....nite before x-mas tu dah ade satu argument dekat office, so masa tu mmg stresss giler kot...cuti yang sehari tu adalah cuti untuk diperuntukan dengan family or orang tersayang masing2, setiap org ada cara tersendiri...so do I...Malam argument tu mmg ade few thing yg missing point but alhamdulillah all thing was settled yesterday in professional way..lega ade isu yg dah settled...

For my self, bila je cuti tu la nak release all the tension which is akan mengganggu konsentrasi kerja if otak jammed kan..so Xmas holiday tu aku ikut my sis n her family bersuka ria kat Klang...bukan ape sbb org tersayang ada kat kampung..so x dpt la nak date ngan beliau...

Kitorang x pg mane pun just jalan2 lepak2 main game kat Aeon Bukit Tinggi...main game nak dpt patung besar tu tp satu pun x dpt...tensen gak...tp we havin fun all days...kat situ ade satu candies n gummies shop, aku tgk ramai giler kot dlm kedai tu...smbil chewing sumthing...then my bro in law pun come out from that shop smbil kunyah sumthing...dia bgtau dlm tu leh taste all those candies, nuts,jeruk, jajan2 for free...so kitorg pun trs la aktiviti merasa sume jenis candies and all gummies, nuts and so on...hahaha smpai kenyang...pastu beli few candies n gummies yg sedap...tp mmg heaven la utk org yg suke sweeties cam aku ni..hak hak....

sweetness heaven....ni la shop tu....
meriah u ollss kan.,...

my niece yg tgh giler rasa all those candies....arrrgghhhh

uncle silakan rasa ye...
x yah wat2 ushar je kiwi tu....nak cakap!!!!

Tapi sbb ramai giler dlm kedai tu so aktiviti merasa tak de la jadi malu sgt kot...cer imagine korang je dlm kedai tu...pastu customer lain x de...korang rasa each of candies...then pekerja kedai tu jeling2 korang..hahaha genjeng kan....Xmas aritu sbb ramai yg makan free...x slh aku join kan..hahahaha ( jgn wat muka bajet x penah wat keje2 cenggini okkay )...

Abis sume aktiviti kitorg pekena la minum petang kt Bangi Kopitiam...hahahaha itu la karangan saya utk cuti ari krismas...sekian..ekh ekh....



Snap pic kat pokok Xmas....hohoho....
Santa Clous bersepah sini....



26 Dec 2012,

Ok abis cite Xmas.....the next day......Blk keje awal....perut lapar...gaji baru masyuukkk je kan...so tetiba ter drive pg Mid Valley nak cr makan2 ngan cik Nisa....hikhik...



My plate...Iranian Rice with Roasted Kebab Lamb....
Cedap sangat....ok....my pinkish polkadot beg tu leh abaikan...
saje nak enterframe lak...

Nasi Iran tu mmg sedap...super tasty rasa dia...cam ade safron kot...sup tu mmg mabeles abis...tp lamb roasted tu mmg juicy..tasty...superb nice...I give 7 Star....hohoho ( mcm hos JJCM lak )...

Nisa plate....Korean Food...nama Duk Bok Ki kot...haih ssh nak ingat....mmg sedap...
kimchi taste nice not too sour....
seaweed soup tu nmpak je camtu...
tapi seyesly sedap, main course pun leh tahan la....
so 7 star again...hohoho...
dak2 Kpop suke la makan cenggini...hahahahahha
leh feeling korean...

Lepas je makan....trs balik umah......sekian terima kasih utk entry kali ini...hahahaha


p/s - karangan budak skola lepas cuti...huhuhuhu....Love my days here.....


No comments:

try

click tau