**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Friday, December 28, 2012

..:: Ekh Dah Nak Masuk 2013 Laaaa ::..

Assalamualaikum U olls....

Nak wish korang HAPPY NEW  YEAR 2013 in advance....YEAY!!!!

Tak sangka tinggal lagi 3 hari je lagi nak masuk New Year 2013
( normal calendar )....Macam kejap giler je rasa nya...2012 ni adalah ending kepada cerita sedih aku hahaha ( hopefully with Allah bless )....lepas ni namoo sedey2 lagik...LOL....

Saat aku taip entry ni, aku still kat opis lagi..sbb lappy aku ade problem...so nak kena hantar repair dulu...dats why aku gigih update entry dr opis...snggup tunggu smpai malam dowh..( after office hour tau, bukan dlm time keje...hikhik )...anyway, if aku blk awal waktu lepas ofis hour rasa cam poyo lak...opcoz tersangkut jammed sejam dua kan...nnti Maghrib konpem terlepas....better just stay few hours in office layan FB or blog, settlekan Maghrib dulu...blk umh nak online pakai smartphone dah x best....screen kecik...PC ofis ni besar gedabak sket screen dia..kira bulu2 idung pun leh nmpak la...hikhik...

Today is Friday...tomorrow off day weekend...so plan utk weekend suppose to be with my dear Specky Diver...tp dia ade family activities, nak join tp jauh sgt...for tomorrow ingat nak shopping je la kat Masjid India...ngan Nisa...nak cari jubah kaler hitam, hijab and high heel shoe...ermmmm...so by Sunday je br leh jumpa my dear Specky Diver...leh g makan meatball IKEA...huhuhu sukeeeee.....

Part tak best, Monday still kena keje cam biasa...br ingat nak lajak cuti smpai New Year..tp tak kesampaian sbb our project is URGENT coz next week kena submit to client...so by hook or by crook kena keje la...huhuhu...But kitorg ade Farewell Party for New Year 2013 and our Operation Manager last day this Monday...yeaayyyy....ekh nape aku suke lak ni..kikiki


END  ....

P/S - New Year ni nak g celebrate kat ne ekh?....



3 comments:

Murni Alfathunnisa said...

happy new year 2013 to u..all the best.

FatihaNur said...

happy new year dear...

amer akat said...

Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

try

click tau