**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Tuesday, January 17, 2012

..:: Ustaz Muhammad Kazim Elias Al Hafiz ::..

Salam Alaik...minta laluan kepada tuan Moderator..just nak wat promo kat sini untuk org2 area Kedah, Pulau Pinang dan yang berdekatan,




JEMPUTAN MENGHADIRI CERAMAH YANG DISAMPAIKAN OLEH
YANG BERBAHAGIA USTAZ MUHAMMAD KAZIM ELIAS AL HAFIZ 
PADA :

TEMPAT : PADANG BOLA TAMAN SUNGAI LALANG ( 
                   BERDEKATAN SURAU AL HIDAYAH, TAMAN 
                   SUNGAI LALANG, Sungai Petani Kedah )

TARIKH : 24 JANUARI 2012

MASA : SELEPAS SOLAT ISYA' ( 9 malam )


- Kutipan derma akan dilancarkan untuk pembangunan surau 
  Al-Hidayah akan dilancarkan

- Sesiapa berhajat untuk menderma atau membeli bahagian tanah 
  wakaf untuk pembinaan MAAHAD TAHFIZ MANJOI PERAK 
  juga dialu2 kan..

- Moga dgn kehadiran jemaah yg ramai bagi memeriahkan majlis 
  akan dibayar dgn rahmat dan balasan dari Allah SWT...

** Islam Itu Indah **

 Sabda Rasulullah saw yang bermaksud : 
"Orang yang paling menyesal pada hari Kiamat ialah lelaki yang ada peluang menuntut ilmu di dunia tetapi ia tidak mengambil kesempatan menuntutnya, dan lelaki yang mengajar ilmu kepada orang lain; lalu yang belajar darinya mendapat faedah dari ilmu itu sedangkan ia sendiri tidak mendapat apa-apa." 

sekian terima kasih....


11 comments:

[PCL] said...

salam, insyaAllah akan dipanjangkan...tempat jatuh lg dikenang tuh..

[PCL] said...

http://villakejora.blogspot.com/2012/01/jemputan-ceramah-oleh-ustaz-muhammad.html

yana-feehily said...

insyaallah.. :)

Panglima Muda said...

salam... terimakasih kerani berani masuk untuk komen...saja saya buat cerita tu...dah banyak orang terkena tapi tak mengaku. Zaman ni dahsyatlah..

محمد شهريل القنيطري said...

Bgoz atas informasi ini

Abhamz said...

assalam, tq atas info....usaha ustaz utk membesarkan pusat tahfiz tersebut patut mendapat sokongan umat Islam...

FatihaNur said...

tq all...jemput la ye reramai dtg memeriahkan majlis bg yang dekat2 ngan sp...

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

atIEsAyAnGkAmU said...

noorfa...cpt2lah update...ngweeee....windu neh...

sonata anak kancil said...

assalamualaikum - kalau dekat2 sini boleh pergi ni...apakan daya jauh di selatan

FatihaNur said...

emmet ; tq fren...

atie - i miss u too....

sonata - jauh nun diutara la dik...

try

click tau