**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Wednesday, January 4, 2012

..:: I Just Realized They'r Gay...Oh Nooo ::..

Salam 2012....

Arini aku post lg entry...ter over rajin lak utk menaip... hehe...ingat x lagi entry aku sal Fabian n Lola?
if x hengat klik sini Fabian n Lola...

Dua ekor hamster Roborovski tu...mase aku dpt diorg still baby lg...aku dpt  sepasang kunun2 nak bg depa hidup berumahtangga la bila da cukup umur...so hari ke hari diorg ni semakin membesar sihat dan kuat..malah hyperactive lak..tp ade satu benda yg memusykil kan aku...semakin hari membesar dah lama sama saiz..same muka..same color...dan macam sama jantina jek...haha bebaru ni aku check la gender mereka sbb asyik gado x brenti..( if female n male must be they hv opposite attract rite)...tp yg ni......ermmm musykil...cam same je dua2..kira 4-5 ari gak la kepala aku bz memikirkan adekah mereka bakal menjadi gay..( nauzubillah..x mo x mo...)

Petang td aku pun decide nak g check blk jantina diorg tu kat kedai pets yg adik aku beli sbb ade org kata bila diorg da besar senang nak pastikan kemusykilan aku yg maha hebat ni...and Guess What?????

Dengan tersenyum sumbing + muka ala2 bersalah, budak chinesse tu pun bgtau, yezza Fabian n Lola adalah dr jantina yg sama...DUA-DUA JANTAN........haaaaaaaaa?????????? tidaaakkkkkkkkk!!!!!!!! Lets back to da nature...misi menyelamatkan akidah mereka wakakaka...

Nasib la diorg x penah lg "make love" together...harharhar konpem aku juai kalo korang gay...diorg still umo bebudak lg..hehe nasib bek tol...budak tupun offered me to change yg seko lg tu ngan betina...tp disebabkan dua2 ekor tu aku jd syg giler..+ dah gumuk2 ( pepagi aku bgn jek mesti diorg gedix2 minta aku suapkan makan..cumel jek)...then aku decided nak beli lg dua ekor tp dua2 betina utk complete kan set diorg tu, x mo tukar2...kira dua pasang la...betina2 tu color light brown dan kecik sket..yg Fabian n Lola tu dark brown..kali ni senang la aku kenal mereka...

 Lola n Donna ( dua2 betina tido dalam bilik )
kuat menjerit gatai lak tu...


Now, time  for me to change their name...as a male nama Lola cam gampang lak...kang jd nyah..x kuase mak noks...dua2 ekor jantan ni sekor still Fabian dan sekor lagi terpaksa jd ultraman taro...haha ekh tak la...Nacho...cumel kan Fabian n Nacho...Betina lak sekor nama still Lola..sekor lagi Donna...tp mane satu couple ngan mane, lantak diorg la..asal diorg bahagia...

Male - Fabian n Nacho ( sian Lola kena tukar i.d card hoho )
Female - Lola n Donna ( hehe cute muka diorg tp still garang lg 
               sbb lom jinak kan )



 Umah baru diorg..yg kat luar dua2 jantan...Fabian n Nacho..
(kunun gentleman la tu bg Lola n Donna tido lam bilik)hehe

Aku x nak separate kan couple2 kan..x mo diorg jd sunyi, nak diorg ade rukun tetangga..aman damai dan ade semangat berpasukan, semangat kejiranan..hohoho..so aku beli sebuah rumah 2 tingkat lak kaler pink yg besau sket utk 2 pasang tinggal skali... arrggghhhh cute giler mereka..umah br diorg ni lebih selesa utk hidup 2 pasang...yg lama tu kecit sket..yg tu aku simpan..mane tau nnti beranak pinak...kena separate kan...nasib diorg x gado mase aku letak kan skali tu..cantik kan umah dia??? yg lama cantik gak kaler purple...


Nasib korang la kena share Hamster Balls...Foods..so on, x kuase aku nak beli asing2...

 my cute Donna Barbara..hehe


p/s - Fabian n Nacho jadik gedix semacam la aku tgk...biase 
        la time mude belia br nak up..remaja kan..so galak 
       gelenya la sket..haha based on experience dowh...LOL...





















7 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

lorr...igtkan atie ape la td..
rupenyer si cute miutt neh....
hehehe...

FatihaNur said...

haha rasa cam bengong je sbb tu tersilap beli...ahaks

yana-feehily said...

rajinnya la dok bela menda alah ni..hihi..comel2

FatihaNur said...

hehe kita kan lahir tahun tikus...kuang kuang

Dom said...

hey babe..no dominic here???

FatihaNur said...

sorry dom, i never thought u as a hamster..

maybe later when i hv iguana...

Anonymous said...

look at chanel discount and check coupon code available for more detail

try

click tau