**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Friday, January 6, 2012

..:: Tudung Urban Tak Bley Blah ::..

Salam....

1st of all ku nak gelak puas2..wakakakakakakaka...seyes klala bila aku tgk style tudung Turban...seriously its look like alien head...sorry to say this maybe ade fans of this style will read my blog..i'm sooo soryy...this is just my opinion...inspired by who, i dunno but this style sangat merapu bg aku...jadi kepala besau gile...Yuna pun ade gak style ni..tp nape nmpak cam stylo ekh??? hahahah oke...

Honestly, I did same to follow all those fashion..how to wear shawl cotton, sateen..and so on but then this style, I really can't accepted it and will never ever adapt in my style ( nobody cares rite hehe)...no way..so funny..sumtimes look like a bird nest or sarang burung walit...macam annoying gegiler..

Hana Tajima style is the best, hopefully she will never post any of her video bout tutorial Bird Nest a.k.a Alien Style Head...hahahaha...terlalu berfashion pun payah gak...jd cam merapu giler..ok la if nak tutup aurat..however style..tp aku x nmpak this turban style ni utk menutup aurat..mostly like tutup kepala je..how bout ur chest??? tutup kepala pakai helmet pun jadik gak..hahahahhahah

Dah tu, susah payah nak lilit lilit turban bagai..jual je yg siap dah..ready style..cuma bentuk cam helmet sket..trs pakai...kehkehkeh.. ade gak rupe cam banggali tuh...hahah mesti bangga giler si banggali tu ngan fashion diorg...


ekh style pokcik di commercialkan la...

I'm pretty sure, if alien come to visit an earth..they will start confused, to many their relatives here...which one is human..which one is alien..then what?? lepas ni dlm paper ade parents yg complaint, anak perempuan kena culik ngan alien..hahahahaha gelak jahat....nak post pic pun cam x smpai atie..kihkih...korang google la k..or tgk kat you tube..byk giler weh...


p/s - adakah aku yg out of dated sehingga x dpt menerima kestylean ini...hahahahaha..adakah selepas ni helmet style pun org nak ikut...sape yg terasa hati ngan entry ni, aku minta maap bebyk...just nak melepaskan ketensenan serta kekelakaran yg aku rasa lepas tgk style tu..walaweeeiii...geli seram siot...

 http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/08/lol-asal-usul-fesyen-tudung-urban.html




10 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

hahaha...sgt btul nyer...
atie sgt tidak suke melihatnyerrr!!
pesyen pe bende camtuh...
sadly..ramai yg ikut...

FatihaNur said...

mmg sedey pun atie...satu lg kan, style mengingatkan noorfa ngan style wanita2 Yahudi yg dah berkahwin...:(

sonata anak kancil said...

lebih2 sangat nak berfesyen - orang dok mengata...

FatihaNur said...

sonata - ini lah yg dikatakan bertudung tu wajib..hakikatnya bertudung tu x wajib tapi WAJIB MENUTUP AURAT...

aReLaN said...

hahahaha...xprnh lak tengok cmne sbnrnya tapi makin lama makin pelik la tengok fesyen tudung skang.nasib baek la diri ini laki2.takyah pening2. :p

FatihaNur said...

arelan: nasib baek la diri ini laki2...<----- ayat x bley blah...ahaks

Panglima Muda said...

salam... terima kasih kerana sudi singgah di blog saya walaupun saya sendiri menganggap diri saya adalah penulis jalanan yang tidak dikenali orang

yana-feehily said...

hek2..lawak2..

FatihaNur said...

p.muda - salam perkenalan

nana - nana hardcore fans tudung urban ke?? ahaks??

anymz said...

mcm2 fesyen cara org bertudung skang ni..kdg2 tu bertudung di jadikan sebagai feseyn bukannya nak menutup aurat..kan? wallah hu 'alam...:)

try

click tau