**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Saturday, November 26, 2011

..:: Jom Kita Enjoy::..

Salam Maal Hijrah kepada semua umat Islam yang maybe tersesat masuk kat blog ni...hehe



Hopefully wit this chance of new year in Islamic Calendar will gv my self to be more closer to my Creator ( Allah )...In this gloomy situation i know Allah still loves me in His way coz gimme so much chance in life...fortune n better life...

Ari ni aku still dlm mood kesedihan...still rasa cam useless...tp in other hand aku still nak hepi2 kan diri aku ni...so aku pun wat la date ngan Ikin member akhirat aku ni utk spend our time together as usual ( time study dulu ler )..janji ngan Ikin dlm lebih kurang kul 2.30 camtu after zuhur..tp biase la kan janji melayu..haha last2 sian minah tu kena tggu aku dkt sejam kat Tesco coz of aku terpaksa patah blk utk settlekan unexpected prob aku...

Smpai je kat sane, trs g food court sbb mmg tgh lapaq gegiler..pekena Yong Tau Fu Soup semangkuk, Ikin order Spaghetti Bolognaise ngan Apple Juice mixed Green Tea..mmg syyyiiioookk abis la..itu je lunch kitorg..biase la tekak International la katakan...hekhek...


Purpose aku nak jumpa minah ni bukan ape sbb nak cr handbag je...pusing satu Village Mall still x de yg berkenan + mahal giler lak..even YES (Year End Sale) comin..ceh..

We ols pun decided g Central cr kat belah sane mane tau ade yg terbekenan...dlm dok choosy tu ade la terbekenan gak satu handbag ni..rembat trs la kan...tggu pe lagi...mmg cun sgt hand bag tu..terfallen love jap*wink*...


Dapat je ape yg aku cr, we ols trs g pekena Ice Cream Yogurt Yogo Goyo ( seyes tiru sebijik Tutti Frutti )...harga pun sama..tp sbbkan Ikin terover ambik jd mahai sgt la pulak + rasa dia jadi cam rasa menyampah sgt..keh3!...(aku tau sbb pa Ikin rasa cam nyampah bukan rasa sedap or masam ke, but bcoz of unexpected pricekan, lg plak ditambahkan perasa coklat tu...trs jd rasa cam jahanam pun ade gak..hahahaha...) seyesly if mixed kan perasa yg sour ngan coklat tu will ruined all those taste...

Utk memujuk hati Ikin coz kejahanaman rasa ice cream dia td...I did promise to her for buy her dinner at Arabian Restaurant..Dem it...ade satu je menu, x best lak tu..Cancel...

Pastu kitorg g makan kebab kat Chennai, Legenda Height..best gak n sedap lak tu...Authentic Indian Cuisine...mmg tersgt Indian taste (rasa cam nak pakai sari je td mase masuk kat Chennai ni)...hari yang heaven ni dpt merawat hati ku yang berduka lara ni...

Moral of da story..never ever forget bout ur best fren coz time duka lara camni la korang perlukan diorg..okeh...so bye...nak g bertafakur jap...wahhhhhhhhh....

The End






3 comments:

difficult easy. said...

salam maal hijrah. bagus! awal awal tahun dah bercakap tentang benda benda baik. :)

jamesbond said...

Salam. Macam kenal? Papepun Selamat Menyambut Maal Hijrah!

Mrs Sufatiha Infinity said...

wslam...kenal?? tinggalkan link...leh sy tau sape...

try

click tau