**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Sunday, October 16, 2011

..:: Seriously I Dunno What I'm Doing Even::..

Assalamualaikum n Salam 1 Malaysia...

Current Mood : so so...
Venue : CityNet Papua New Guinea..Malaysia...
Time : 01.00 am in the morning 

 me n my mom ( happy daughter n mother )

Today i feel sooo happy...awat??? sbb td akhirnya dapat merealisasikan nak bwk mak abah g makan steamboat kat Amanpura Hotel ( nama dulu SP Inn Hotel ) Sungai Petani...leh tahan gak la dan murah lak tu..firstly nak makan kat Swiss Inn tp ntah camane tetukar lak fikiran... kitorg just pergi berlima je...

Even aku skrg masih berdepan dengan personal prob yg x settle2 lagi tp still aku try menghappykan diri demi parents aku yang tersayang..mmg ssh nak cite kat sini skali pun sbb melibatkan ramai pihak...x sanggup nak lukakan hati org2 tersayang...

Okla enough ok...jom kita layan pic ni je sbb utk pengetahuan korang jek..konpem ramai yg x berapa kenal dgn mereka2 ini...sbb x glamer langsung kat Malaysia...



encem x? mesti bg kebanyakkan wanita,gadis serta yang sewaktu dengannya rasa yg mamat kat atas ni encem..bg aku biase jek..xde la encem cipan pun...

korang mesti x kenal kan mamat ni, muka jambu..dia ialah...

---

----
Bekas kekasih aku mase kat USM, hahaha..


...

Okeh okeh aku tipu ok...dia ni pemain bola sepak Real Madrid..nama dia Nuri Sahin..orang Turkish Germany...been voted as good looking player in German...



ni plak sorang lagi pemain real Madrid..seyes x encem..tgk mata dia..
lawak..tppppppppp seorg yang sgt genius okes...
dia ni pun Turkish Germany gak nama dia Mesut Ozil..

actually mmg korang kureng kenal diorg pun..


ok bye bye...

-The End-











4 comments:

yana-feehily said...

ada masalah apa ni teha? apa2 pun hope dapat bersabar atas apa saja ujian dan dugaan.. ^__^

Mrs Sufatiha Infinity said...

yana - insyaallah...doakan orang slalu k...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

try

click tau