**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Sunday, December 28, 2014

..:: Happy 1st Anniversary Habibi ::..

Assalamualaikum....

THROWBACK ENTRY....

Alhamdulillah.....May Allah bless our marriage...

21st of December 2014 adalah my 1st anniversary dengan suami tercinta....actually dah pun plan siap2 nak cari hadiah for my habibi...waiting for my gift as well and already gave him a hint what I wish to get haha....and should be celebrated at our home coz I already plan nak masak sumthing special for our dinner....

Tapi by time , hari yang ditunggu kitorg plak dekat kampung suami di Pilah....hahaha takde maknanye celebrate derrr....sbb 21 Dec 2014 jatuh hari Ahad...Sabtu sblm tu kitorg wat child visit dekat JB...tgk anak2 tiriku yg dah anak2 dara belaka... tinggi2 dr ummi dia...and that trip was so nice coz we can hang out together as a family even just a day...

On my right side Kak ngah...Left one Kak long dan amoi yg bongsu..
tinggi2 kan...

Nak dijadikan cerita, Ahad tu mestila penat dan letih..suami ajak dinner kat luar tp mcm malas pulak sbb mak mertua dah masak lauk best ari tu...petang lepas asar suami ajak jalan2 dekat Istana Lama Kuala Pilah...sempena ulangtahun kununnye....Nanges okeh hahahaha....

 Istana di dah ditutup for temporary utk renovation...

 Us!!!

Nampak tak sign board tu? hehe

Then malam tu ade la tukar2 hadiah dengan habibi dekat umah mertua tp dlm bilik la...huhuhuu...

Both of our anniversary gifts...
Polo..Pandorian...Casio...abaikan tg buruk tuuu..

 My habibi's gift....I know that he is looking for Casio Edifice this version
for a long time...so I just bought 1 day before we going back to his hometown..

 Ni bukan hadiah sy tp masa tgh beli hadiah Casio utk suami,
terbekenan plak jam ni utk diri sendiri coz pink color...so rembat satu bg puas hati...
muahahahaha Year End Sale kannnnnn

My gift...yuhhuuuu Charm Bracelet by Pandora....

Ahaks...lovin it...mcm tau2 je aku teringin Pandora...tapi sbnrnya aku harapkan hadiah lain siap tulis dalam wish list....nak tau??? scrolll smpai bawah...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Chanel jumbo flap handbag...

Ni kisah yang lain, blk je dr kampung aritu, aku letih dan trs tidur...pagi tu bangun2 je tgk ade handbag ni sebelah..seriously rasa cam mimpi rupanya habibi dah awal2 lg beli handbag ni utk suprise kan aku lepas tarikh anniversary...saje nak test katanya...so yg untung ade lah aku lah sbb dpt 2 hadiah...

Pandora Charm Bracelet and handbag Chanel...hahahaha...menjadi btl trick dia sbb aku kind of upset sket la coz lain yg aku harapkan...lain yg dpt...hohoho...tp apepun Alhamdulillah sbb my habibi seseorg yg memahami dan bg dia bila ade rezeki lebih tak salah utk happykan isteri dia yg hot temper ni...kahkahkah...

 Overkan...hahahaha

Siap bergaya dgn handbag baru mase pg beli kasut kat
Festival City Setapak KL semalam..ahaha poyo okeh...

 Pic ni dgn handbag lain...saje nak menyelit lorhhh

Skrg dah berjaya dptkan rack khas utk handbag2 aku hoho...
tp nape nmpak tak organized nih!!!

After blk rumah tu br la kami celebrated anniversary makan2....Mr Habibi yg masak kan speciallll...

Ketam goreng cili, Ayam salut goreng dan telur dadar...

haha hari ni sy pulak masak special nasi arab utk habibi ....Recipe in next entry...

Ini je lah story my 1st Anniversary 2014...moga ade sinar baru di tahun 2015 dan moga perniagaan yg kami plan akan bertambah maju dengan izin Allah...semoga perkahwinan yg dibina ini akan berkekalan sehingga akhir hayat dan membawa ke syurga....insyaAllah...aminnn....next year mungkinkah bertiga atau berempat??? InsyaAllah if Allah izinkan...Aminnnn


try

click tau