**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Thursday, September 4, 2014

.:: KAISON oh KAISON ::..

Assalamualaikum...Tabarakallah....
Pagi2 buta ni terasa nak update entry plak...hurrmmm skrg ni seiring dengan peningkatan usia, minat dan cara pun byk berubah...huhu lagi2 bila dah berumah tangga semula ni...arini nak update entry pasal deko2 rumah....

Since saya dah pun mencecah umur 30-an ni....mungkin kematangan dah berubah kot...InsyaAllah berubah ke arah yg lebih baik hopefully...sejak dah join group Deko Rumahku Syurgaku dekat FB, minat untuk mencantikkan rumah...menggubah bunga menggebu2 plak....hihi...dah nama pun perempuan....

Mase mude2 dulu minat ke arah gadget je lebih...laptop...smartphone....tablet....phewww....skrg dah lain plak....dan sekarang saya dah mengenali byk kedai2 utk deko2 umah ni yg harga berbaloi2....antaranya Daiso....Mr D.I.Y....Kaison....Home Deco....Romantika...GM Klang...IKEA....dan lain2 lah...even kedai RM 2 pun dah teraddicted ni....sanggup pegi menjamu mata haha....

Kaison ni tempat yang mmg best sesangat untuk org2 cam saya ni..murah dan cantik...kat KL ni cuma ade 2 outlet je Kaison ni...satu Festival City Setapak....satu lagi Paradigm Mall Kelana Jaya...tak silap sy menurut rakan2 deko yang lain...Kaison terbesar di Malaysia ni ade dekat Aeon Manjung Perak....sini wallpaper yang murah2 pun ade....semurah RM 19.90 utk 10 meter tak silap....jom jamu mata....

 seriusly cantik2 bunga kat sini...rambang mata den....
Ni Kaison Festival City Setapak KL..

 dah siap gubah pun ade....

 Untuk peminat English Deco pun ade selain dekat Romantika...

Ni Kaison dekat Paradigm Mall Kelana Jaya...KL...


 Hasil tangkapan dekat Kaison Paradigm Mall 3 hari lepas...
sebelum digubah....huhu

 Spek ni je tak rembat aritu....

Ni selepas digubah oleh tangan kayu saya..
First trial gubah ni...huhuhu buruk giteewww


Sebab skrg masih lagi menyewa so terbantut sket la harapan nak mendeko2 umah...hopefully dpt la umah sendiri dlm setahun dua ni...Aminnnn....boleh jadikan rumahku syurgaku...harapan aku satu je...selain dari mencantikkan setiap sudut..aku nak wujudkan sudut solat dan tazkirah kat umah...biar rumah berseri dgn amalan2 ibadat..InsyaAllah....blh beriktikaf dirumah je utk saya.....

Moga Allah permudahkan segalanya....Aminnnn...

p/s - Jom la serbu Kaison pasni....



No comments:

try

click tau