**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Monday, May 25, 2015

.. Holiday Mood Activated - Paris Here We Come (Colmar Tropicale) ..

Assalamualaikum...

Throwback punya stoli maa...berkurun dalam draft..baru rasa nk update...hew he...21 April 2015

Rasanya since kahwin kitorg x de lg proper honeymoon...if pergi memana pun sbb ade keje la...kenduri bagai...so kali ni kami decided nak pergi honeymoon sbb keletihan...nak relax kan otak sket..jauhkan diri dari kota KL Selangor ni...tekanan kerja lagi..haha..

So husband let me choose my own destination and I choose Paris hahahaha ...Poyo kan...tak delah kitorg pilih Colmar Tropicale Berjaya Hotel di Bukit Tinggi Pahang...

Rasanya ramai dah tau tempat ni mmg bertemakan satu perkampungan di Paris...Colmar Village...tempat ni mmg recommended untuk Honeymoon or relax je sbb best nyaman je....


 We alls booked ticket hotel dari Agoda sbb dia murah banyakkk...

Otw ke Bukit Tinggi, cuma 1 jam setengah je dr Shah Alam....

 Malang nasib sbb silap pilih katil...waaaa terpaksa tido berhimpit satu katil
wakakaka...honeymoon kan...

 Not bad bilik dia sbb all white and rustic...nice I loooikee

 Time jalan2 cari makan...punah diet aku..
taste of this Pizza really nicer than Pizza Hut...

 Camho itu wajib..hahaha

 Laki bini muka lapar... hihu

 Takyah bergarpu bagai la bang...

 View from our room...night time...


 Mase ni ujan sket..

 View waktu subuh...nyaman je bau..

 Ya Allah indahnya....

 Colmar french architecture...cantik sgt...

 nmpak saya tak...

 Peace dulu..dalam building...

 View ni mmg famous org bergambar..

 Air terjun belakang habibi tu tutup plak..

 hehe kunun bergaya ler...

 I love my habibi so much...

 view dr jauh pun cantik...

 He is my man... Love u darl...

 Peace yooo..

 wefie sokmo..



 Cubaan utk nmpak tinggi..hehe

 Suka pic ni...

Zauj y Zaujah

 Malam tu dinner roti je dr French Bread Restaurant...roti dia sedap mak oii..

 Bekpes pagi tu...


 Bekpes lagi 

Bekpes lagi..

Ni time dah check out...

Kat sini ade byk tempat utk dilawati...mcm Japanesse  Village tapi aku tak pergi...malas sbb keta tak leh park atas..kena menapak..dgn high heel?? no way....ade tempat tgk arnab ngn rusa...aku masuk tak smpai 5 minit sbb kena kejar ngn rusa...rupanya sbb aku pakai pink..rusa tu kejar...jenuh berlari yg suami tukang tahan rusa tu...hahaha menggeletar lutut trs nanges2 nak balik...hahahaakat sini byk gak outdoor activities tapi aku tak minat..suami pun x minat..so lepak situ nje la...InsyaAllah nnti nak pergi lagi lepak sini...best...

Kebetulan we all pergi pun time weekdays kan...so tenang je sbb org tak ramai....if pergi time cuti sekolah mmg tak best la...bising...tak sejuk kot manusia ramai..hihuhi

Thanks Mr Habibi sbb sudi bawa Mrs Wifey datang sini honeymoon..hahahaha



























try

click tau