**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Sunday, May 3, 2015

.. Ephyra Collagen Yang Super Duper Best ..

Assalamualaikum..

Nak bgtau aku dah consume Ephyra Collagen since 8 hari lalu....lps tgk testimoni yg awesome dari blog Kak Diana (www.dianaishak.com) dari tahun 2012 tak silap aku..aku mmg silent reader dia cuma tak mampu nak tegur je lagi sbb rasa cam rendah diri plak...

Aku br je test yg Trial Pack Ephyra 10 Sachet tu...so mcm x de la kesan yg awesome sgt...dan dah pun place order kat Fleurs By Mrs Him yg Extra Deal 30 Sachet + Shaker + Ephyra Skin Bar as a free gift...x sabar nk dapat...Trial pack ni aku beli kat Tesco Extra Shah Alam dekat toko jamu RM68 hengget jahhhh.....Toko gitewww...tu pun xde plan ape2..ternampak dan terbeli sbb rasa diri ni dah mcm kurang colagen plak hewhew...



Produk ni mmg well known dan dah lama gila kot aku tau drpd blog Kak Di tp x de kesempatan nak beli sbb rasa mcm tak mampu lak sbb harga dia agak mahal utk aku..time tu aku makan gaji ler...RM 197.00 bahagi dengan 30 sachets...means is 1 hari consume 1 sachet (utk nak save kan) lebih kurang RM 6.56 sen satu...lebih kurang dgn bajet lunch aku time office dulu..bajet aku lunch dulu pun RM 5 je..bajet tol aku dulu...mase tu dpt jamu mata je la tgk testimoni2 yg best tu....

Now dah lain sbb aku dah tak bekerja..just part time housewife + assist mr habibi je kat kedai and wat meniaga kecil2 lan...so ade gaji + elaun utk aku tiap2 bulan dari hasil bisnes ni...lebih dr mase aku makan gaji..lalalalala..suami pulak dah awal2 izinkan aku utk beli ape sahaja yg aku nak gunakan duit sendiri asalkan aku tak melebihi batas...sbb tu skrg mampu nak ber Ephyra...

8 hari consume xde la kesan cepat sgt maybe sbb aku x ada mslh kulit yg teruk..dan aku start pakai produk SK- II dgn konsisten..kulit aku cuma problem dia dry skin dan tona yg tak sekata...Alhamdulillah skrg dah makin cerah + tona kulit dah ok + kulit makin anjal (suami yg kata bukan aku )..xde dah rasa pasir2 kecil dkt muka..pakai bedak je dah cukup...x yah berfoundation bagai...so bg aku maybe sbb SK-II juga utk penjagaan luaran dan disokong dgn Colagen Ephyra untuk dalaman...

Nak tepek pic pun bkn korang leh tengok...hehe aku berniqab kannnn..utk tatapan suami jahhh...poyo...tgk sikit je..ni pic paling latest...no edit....no camera 360..maybe sbb cahaya kot..hahahaha..




Sejak berniqab aku dah kurang make up...bedak arab + lipstick colagen d herbs + eyebrow pencil + Eyeliner + kadang2 eyeshadow coklat Elianto tu...sbb tu aku nak jaga kulit biar suami aku suke tgk even aku tak make up..

Reason aku amik Ephyra sbb nk kurangkan ketagihan caffein dlm badan aku..sbb dah kronik sgt addicted aku ni...Alhamdulillah skrg dah blh kurangkan pengambilan kopi sehari dan adakalanya aku x ambil kopi langsung tp still bertenaga sbb Ephyra mmg membekalkan tenaga utk aku bila setiap pagi aku bersarapan dgn Ephyra sahaja..kulit aku cepat lebam bila kena ape2..lps 8 hari consume Ephyra aku rasa prob senang lebam tu mcm makin kurang...suami suruh aku trskan consume Ephyra sbb dia nmpak perubahan yg bagus dkt aku..dan skrg aku plak nak paksa dia consume Ephyra juga hahahaha....satu lg sbb hormon aku dah balance...period mmg on time skrg..maybe sbb Ephyra + Cappucino HKCC Colagen yg aku dah ambil 5 bulan lalu..

Tgk lepas habis 2- 3 kotak aku up-date lg testimoni k..mane la tau rezeki aku tiba2 dpt baby kembar..ekh...

haha doakan aku yeee...









try

click tau