**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Thursday, December 26, 2013

..:: Alhamdulillah...Officially Mrs Rafauzi ::..

Assalamualaikum....dan Merry Xmas to non muslim yang celebrates....

Alhamdulillah....pujian pujian bagi Allah....Allahuakbar.....Finally WE ARE MARRIED....


Dengan sekali lafaz pada 21 Dec 2013/Saturday tepat jam 11.15 am di Masjid Taman Intan Sungai Petani dengan dinikahkan sendiri oleh abah aku, termeterailah janji bersaksikan Malaikat sekelian alam....Allah dan hadirin sekalian yang aku dah sah menjadi isteri kepada Rafauzi....Moga pernikahan dibawah barakah Ya Allah....Ameen....

 
  With Nisa and Izzati my colleague at office and home...
dua-dua bakal pengantin... 
 Concession Bracelet, wedding ring's as a Ijab Gift 
with mas kahwin RM 999.00

 Consession wedding ring's to my hubby

 A first salam as his wife....

 A first kissing from my hubby...

 Menanti saat di Ijab Qabul....

 Ijab by my father...

 Qabul by my Imam for my life...

 Alhamdulillah...nikah done....
Officially his wife....

  Sign sijil nikah....



 Masa khutbah nikah.... 
 

 Wonder nape muka abah aku cam sedey...letih gamaknya...hahahaha


 kekasih syurgaku...In Sha Allah...


 Hehe Favorite pose aku...


 My wedding ring's

 Ni la veil itu....
  
Alhamdulillah settled one part for my 1st stage of marriage....nak settlekan Walimahtul Urus pulak tahun depan lepas tu baru bermulalah kehidupan berfamily yang aku impikan selama ini...


Jemput la rakan2 bloggers ke majlis saya....


Moga perkahwinan kali ini membawa seribu satu keberkatan dalan kehidupan kami coz this is 2nd marriage for both of us, dua2 penah melalui fasa kegagalan rumahtangga yang pertama...dan In Sha Allah we will do our best untuk dunia dan akhirat......Ameeennn moga Allah Permudahkan....

p/s - untuk sesapa nak sewa veil ke boleh la pm ye...hikhik...

With love...Raffatiha....













4 comments:

Murni Alfathunnisa said...

Alhamdulillah... :-) congrats dear..moga berkekalan till jannah.

FatihaNur said...

ameeenn....alhamdulillah....thx for the wishes dear...nnti dtg la kenduri...pm ur add or else send by email je...

Anonymous said...

Mashaallah...very pretty sis and wish you both until jannah...amin

Abil Fikri Ahmad said...

Selamat pengantin baru dan selamat tahun baru 2014

try

click tau