**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Tuesday, January 15, 2013

..:: Horror vs Thriller - The Tower ::..

Assalamualaikum & salam hormat...


Movie...I loved movies...any type of movies, but my favorite is must be horror or thriller movies...either Hollywood or Korean, Thai movies or anything...mmg hobi aku menghabiskan wang ringgit di cinema... muahahaha...

So last weekendnye cite, aku n Nisa decided after maghrib nak pg tgk wayang kat Mid Valley, mmg my mood that time nk tgk cite horror or thriller..any movie...so just gamble je la kitorg dua ni, tgk2 ade cite Upside Down, The Tower and satu lagi aku lupa..



Sbb kan umat manusia yg ramai giler nak tgk wayang gak, so kitorg dpt tiket midnite movie je cite The Tower, almost 2 hours we both hang around kat atas Midvalley too while tggu kul 12 malam...smpai lepak depan Mekdonel ( McD) je smbil pekena hot coffee.

review cerita dia mmg best korang leh klik ---------> SINI ...

So for the whole story mmg superb best, The Tower tu dah serupa cam Petronas Twin Tower je ( KLCC) lak aku tgk, tp nama menara tu Sky Tower...( dan dan seram je nak naik KLCC takut tersangkut hahaha )..my ecpectation utk filem ni mula2 mmg low abis la sbb  cite Korea kan ( Korean movie mmg famous amos ngan love story n Kpop je bg aku at 1st hikhik ), tapi aku dgn rendah diri, down to the earth mengatakan aku SILAP....SBNRNYA CITE DIA BEST GILER.....kira kunun2 menara tu adalah bangunan pencakar langit yang tercanggih la kat Korea tapi ciri2 keselamatan kurang dlm filem tu...if I'm not mistaken, building camtu takde kat Korea...

Tapi for this film, berbeje la pulak sbb keadaan aku dlm cinema tu yang cemas semacam mcm aku je mangsa kat situ hahahahaha ( mmg pe'el aku suka berimagine lebih2 ), so if korang ade rasa cam nak tgk wayang ke, try la tgk film The Tower, serious best dan akan mencemaskan korang.

For the next movie utk this weekend cinema time adalah ......

Thai Horror Movie

and 

English Horror Thriller Movie...

Sape nak ikut kitorang...jom....SEKIAN  terima kasseeyyy ( baca cam nada Alleycats okkay....)


p/s -  Aku mmg peminat hantu...so hantu2 sekelian pls take note ok...muahahaha ( cakap besar dowh )....BYE nak blk umah dah....



















No comments:

try

click tau