**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Friday, January 11, 2013

..:: Himpunan Kebangkitan Rakyat 2013 vs Fraser Hill ::..

Assalamualaikum dan salam hormat....

Hoho still kat opis lagi untuk elak jalan jammed, ok so for all information maybe most of bloggers dah tau yang esok ada Himpunan Kebangkitan Rakyat 2013 yang ada kat Stadium Merdeka kan ( 12 Januari 2013 )....esok demam kuning akan melanda KL lagi...yeay....yang jadi tak best bila OT esok terpaksa dibatalkan sbb jalan kebanyakkan ditutup...dan bahaya utk keluar dari umah...haha seram betul bila aku tgk page2 diorg ni....

Aku n Nisa rasa cam nak join gak tapi nak pakai baju Puteri UMNO...hoho baru masyuk sket merah ditengah kuning...hahahaa ( mati la kalo muka lebam2 sok...)

Ok la...ni patutnya entry 1 Januari 2013 aritu....ingatkan utk pembukaan tahun baru la kunun....tapi terpost menatang lain plak as 1st entry in Januari 2013...

1st Jan 2013 ari tu aku stay kat umah my sis Bukit Beruntung....all off us woke up early in the morning then my BIL suggest utk breakfast kat luar...abis je bekpes tu akak aku tanya la mane destinasi nak dituju alang2 cutikan...aku dah la mase tu dress simple je kot bajet nak bekpes je...tetiba aku bg cadangan Fraser Hill, Pahang..hehe nak rasa feeling2 England kot...sejuk atas tu...best sgt...
Tak nak tulis dah la, tgk pic je la kot,....





mase tgh naik bukit tu masing2 mmg nak muntah giler2...
so kitorang benti ambik angin dulu....
style kan pic ni...hahahahah

deme satu family cuma udin xde....

nadyah nye tangan yang jeles kecumelan aku
 bercamho sbb tu dia tutup...wakakaka






naik boat ni best giler,,tp kaki penat...nasib si Udin je byk kayuh..
hahaha kena ragging ngan acik dia...


me n nadyah



peace yow...


Senang cite Fraser Hill mmg best la utk beriadah satu family, cuma mase nak naik bukit kena tahan sbb telinga akan bengang sket dan kepala poning...dan kat sana kitorg cuma beli beberapa souvenir je utk kwn2 lain...weather kat sana best dalam 11 degree celcius that time ...dan Fraser Hill Pahang ni dikenali sebagai The Little England...tapi mase kat UK dulu aku rasa cuaca sejuk dan menyakitkan kulit sikit..tp yg ni sejuk tapi nyaman..( nak gak menangkan negara aku...wakakaka )


p/s - ade Miss Anon yg komen macam bangang tahap spender kat page aku tp aku x publish, padan muka dia...For U ok, this is my page and up to me nak guna english rojak, english lower, english upper, owh my english ke, bahasa africa ke, sbb x kaco p***** ko pun...x suke boleh blah...dan x yah nak selindung disebalik anon sbb x best pun...last but not least to that person...I DONT WANT U HERE...Semak!!!!!!












5 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Anonymous said...

Wahhhh bestnye UK! Lame tak akak stay dekat sane? Tempat ape a must to go place? Teringin sgt nk pergi tapi belum ada rezeki lagi :(

FatihaNur said...

mr saifuddin: mana link blog kamu....boleh juga saya melawat....tq for droppin by....


dik anon ; kejap je mase tu...xpe nnti ada rezeki leh pg...

Murni Alfathunnisa said...

uish marah bonar di perenggan akhir tu...sabaq naaa...

FatihaNur said...

cik murni : xde la marah sgt pun..cuma as a guest bila dtg tmpat org..behave bukannya menyalak...but i know who is that person...saje je wat gempak...haha

try

click tau