**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Friday, August 12, 2011

..:: Coklat Favourite Aku Masa Kini::..

Salam Ramadhan dan salam 1 Malaysia...

Tema kita harini adalah.........................CHOCOLATE atau dalam malay word cekelat....tapi yang ni sume adalah favourite aku..yg paling first skali aku suka ialah...
Kit Kat is my favourite ever..x kira la waktu berbuka ke, bershopping ke...mase lapar wajib kit kat..


  Ferrero Rocher ni lately ni je br terasa suke sesangat..lagi2 kacang hazel dia..mmg mantoooppppss...



Bak kata aku tadi...aku mmg suka kacang hazel...badam pun aku suka gak tp hazel lagi best kot...ni pun antara favourite aku gak...



Tiramisu n Cranberries ni aku br je beli 3 hari lepas..mmg aku suka makan tiramisu choc tp susah nak jumpa kat sp ni yg betul2 sedap...ni kira best la...

 Last skali sume choc Cadbury aku suka...


Nak tgk 3 dara pingitan x??? simpanan aku sekarang..
  jeng jeng jeng...




Ok sekian....

3 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

manyaknyer cekelat...mcm2 jenis...
ngeee...mintak 1....tuk buka nnt..buleh tk?

yana-feehily said...

tu la kan atie..manyak btl cekelat dia..enjoy sungguh...

Mrs Sufatiha Infinity said...

hehe..sbb tu badan makin bertambah chubby..

try

click tau