**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Sunday, May 2, 2010

..::Lembu oh Lembu::..

TAG WASIAT MISTERI...


salam to all...tq to cik azie...

actually pepagi ni noorfa agak moody coz ade prob yang mmg menusuk jantung dan kalbu...kira mood tgh sedey+tension la ni...tetiba cik azie telah mewasiatkan seekor lembu untuk noorfa coz dia kata encik lembu itu banyak makan...cik azie da x mampu nak bela da...huhuhu...so lembu yang cute ni noorfa namakan beliau dengan nama "malau"...cutenye nama tu..sesuai ngan beliau kan..kan..kan...xpe..amanah ini akan noorfa galas dengan jayanya wlupun beliau a.k.a. malau  ( or kajang pak malau kajang berlipat tp semestinya bukan sate kajang )tu ntah kat mane yek... tapi ade syesyarat yang kena ikut sblm beliau jadik lembu belaan noorfa..jom nengok ape syesyaratnye...
  1. Thank & link the person that gave you the cow 
  2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active- ini la insan2 bertuah tu...
p/s - jemput la amik beliau ni ekh...if da dpt dr blogger len..abaikan je invitation ni..okes...


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.

  • minum lemon tea smbil makan kacang..
  • blogwalking coz tv and titop sebelah menyebelah jek...
  • sms-ing ngan encik suami...
5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan:
  • nasik goreng public phone ( penah dgr ke???)
  • buah kedekik...( ni org dolu2 nye makanan)
  • ayam kena langgar lari tp sempat sembelih..
6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
  • facebook da close account...so otomatiknya xde la kwn dlm fb...
7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
  • yeay..i like it....itu rahsia...


 inilah beliau yang kunamakan malau tu...sbb muka dia monyok je kan...
beliau lebih kacak dr lembu pakcik kordi dalam majalah APO tu..


nukilan
**noorfa**








3 comments:

azie said...

ayam kena langgar lari??? huhuhu sian ayam tu dah la sakit kena langgar pastu kena sembelih, last2 kena wat kari pula hehehe

Cik SHiN~JU said...

Salam...
best ar dpt bela lembu...
raya aji nt leh korban...
x pun biakkan,nt anak2 kawen senang xyah beli lembu dah nk kenduri... hehehe ;p

Infinity said...

cik azie: xpe..ayam tu masuk syurga trs tu...x yah nak bersoal jawab...

cik shinju: hehe anak2 tu mcm lama sgt lak...takut anak2 lembu yang kawen dulu...

try

click tau