**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Saturday, March 5, 2016

..:: Kembali ::..

Assalamualaikum...


Ummi Annur Humaira bt Mohd Rafauzi


Syukran Ya Rabb coz still let me have a nice breath in this beautiful life...Subhanallah...

Finally..I am back again...quite a long time I left everything since my last entry...my confinement period...I miss to write again in my personal online diary...

Aku selalu tgk blog ni dengan sepi je...byk idea untuk kembali menulis...cuma daya tu dah hilang...kekuatan aku hilang direntap serentap2nya...

Its hard....and hurts...ntah la sangat susah untuk aku kembali seperti sedia kala....I Miss Her....Ummi Miss U sayang...sedar tak sedar aku semacam berjauhan dengan dunia realiti dan terbuai dgn dunia maya aku sendiri...Ya Allah syukur Allah hadirkan suami sebaik suamiku...aku tau dia berasa jauh dari aku even kami depan mata setiap hari...

Alhamdulillah skrg aku dan suami dah start  kelas Tauhid dengan Ustaz Ahmad..sebab aku dan suami tahu dan sedar yang jiwa aku kosong..rohani aku sakit dan lapar...aku semakin jauh dari dunia sendiri...suami tahu dia harus melakukan sesuatu demi menyelamatkan aku dari tenggelam punca...syukur ade yang sudi memberikan ilmu walaupun sedikit....mgkin jiwa aku akan lebih terubat....

Mungkin aku ni hampir meroyan agaknya...Allahu...Maafkan aku Ya Allah...aku mohon Allah kurniakan pengganti kepada kami tapi satu saat aku seakan trauma dan takut kehilngan...bukannya aku tak percaya pada takdir Allah...tapi naluri keibuan aku membuak2...aku trauma akan kehilangan itu...kerana saat doktor bgtau yang anak aku dah pun tak bernyawa...aku takut...

Sedar tak sedar dah masuk bulan Mac 2016...baru aku rasa sedikit kekuatan aku kembali....aku nak kembali menulis..menulis segala kegilaan aku di sini...sape tau satu saat nanti...akan ade yang merindui...

Oh satu lagi faktor aku malas sgt nak berblog...sejak laptop aku dah aku letgo huhuhu..tggal la PC ni dan tablet aku...malasnya berblog dengan Tab...

layan pic je la...flashback tahun 2015...

 Cakkkk...laki bini...

 Just recently...time tu galak nak berinai...santek kannn

 Oh ya...my lil brother is taken now...
on his marriage day...

 with my bro...

 best nye bertiga....

 Mr & Mrs Specky Diver...

 Akad Nikah...

 Dengan Maksu ler...

 Feeling pengantin balik..kikiki

 My lovely phone..ekh

 Big Spoon Times Square...first and last hahaha

 The Sumbs Shah Alam...hehe

Mehndi....

Retis sendu sangatttt...hahaha

P/s - K lah...nnti ade idea aku nak share resepi lagi sbb aku skrg dah master chef..gitewwww...

No comments:

try

click tau