**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Thursday, October 18, 2012

..:: Facebook ::..

Assalamualaikum to All Muslim...

Salam Sejahtera to all non muslim....hikhik...skema siot...

 Rupanya dah masuk Oktober..satu hapah entry pun aku x wat...even blogwalking n jengah blog ari2... dah xde benda best yg aku nak share cumanye prob2 belaka...kang aku share problem je ari2...mesti korang kata aku ni muka bermasalah kan...x pun cuba meraih undi simpati sbb dah officially jadi Puteri UMNO kan...oopppsss terlebey sudaaaa....

Sebenarnya aku sgt suka Facebook...best sgt bg aku FB ni...tp seriusly annoying bila ade certain2 manusia yg gunakan FB utk benda2 yg mengutuk...mencaci...mmg bukan prob aku pun...tp menyemak wall aku...so sesi meng''clear''kan org2 cenggini telah pun dilaku kan....

  Satu g spesies yg mmg suka mengadu...tiap2 hari ade prob...smpai problem dlm kain pun nak cite kat org...OhMyFacebook tol...x kisah la nak update status ari2..tp ari2 cite mslh ko... mslh pakwe ko x tipon..suami ko x bg nafkah batin..bini ko cantik tahap cinderella smpai ko x mampu nak hadap..suami ko perform malam Jumaat x bape best..sume nak cite...x paham aku manusia cenggini...

Ade lak spesies yg....kapel ngan org tu...pastu putus update lg...kang update lg org ni nak kenalan ''katew kitew chantek sangat''...sejam pastu plak update lg ''expakwe kiteww nak kapel blk la...camane''...pastu sejam pastu...''mane satu nak pilih ni..dua2 encem''...WTF sungguh...if spesies muda belia remaja aku x kisah...ni tahap mak mak org...ooohhhh tolong laaaaaaaaaaa

Arrrggghhhh stress aku tau dak.... mmg annoying...satu je aku nak pesan...bila ade mslh...try settlekan bukan canang satu facebook..dr org tatau prob umahtangga korang..trs sume sedia maklum...pastu ade tukang cucuk2 plak...sape susah...haiizzzz

p/s - ni cuma personal opinion aku je....sape terasa sorry la ye...

5 comments:

[PCL] said...

salam org Sp.., dah lama x p hussain nasi kandaq tu.., apa kes ni..x add fb pcl pon...:P

atIEsAyAnGkAmU said...

hehehe...

muke buke btul...

hish2....selalunyer apepun kene pikir btul2 before post kat fb tu...

FatihaNur said...

PCL : huhu dah add dah....accept2...

atie : hikhik...mmg la nak update xde hal..tp annoying sgt...hehe

Anonymous said...

As a web site owner I think the material here is really magnificent. I appreciate it for your time. You must maintain it and keep it up forever! Excellent work.

Anonymous said...

Тhanκs for sharіng your thοughts.
I truly apprecіatе уour efforts and I am waіting fоr уour nеxt pοst thanκs oncе agаin.


Ηere iѕ my site ... Www.Vapornine.Com
My web page - vapornine

try

click tau