**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Monday, September 17, 2012

..:: Masih Dalam Suasana Raya ::..

Salam Alaik & Salam Sejahtera.....


Still dalam mood raya lagi kat area kwsn aku ni..dan ari ni adela penutup kepada Open Hoz tanpa henti....huhuhu...

This week keje aku cuma sediakan perut kosong dan attend open house kwn2 Mr Specky Diver je kat dalam base.... leh la eratkan ape yg patut ngan kwn2 family diver dia...start dr umah Rin Imigresen....ke rumah Lalan Diver...berakhir kat umah Mrs Zura n Hafis....mmg best sbb aku x yah masak pun dis week...

Bergaul dgn org2 yg berlainan style dan cara ni pun sumtimes best gak...x pnh terlintas kat pikiran aku pun utk ter join dgn group2 diorg ni...ntah tetiba je ter jadi plak silaturrahim baru ni yg mmg  aku syukuri sgt...alhamdulillah semua nya berjalan dgn lancar...

Situasi yg semakin pulih dlm hidup aku even slow2 tp mmg byk benda yg aku belajar....Anger Management....Stress Healing....Time Management n so on...cuma ade few things je lg yg aku blm clearkan dlm hidup aku...InsyaAllah segalanya akan berakhir...

Mr Specky Diver dah byk membantu aku dr segi mental n fizikal smpai aku terlupa yg aku byk menangis sebelum ni...mungkin ini ape yg aku perlukan cuma masa nya belum tiba....


 
 Ni pic mase raya ke-6 x silap aku..mase tu kitorg pg Kulim umah kak nani ( baju pink ) pastu pg makan2 kat Bukit Mertajam...Restoran ape ntah aku dah lupa tp makanan mmg mahal giler dan x berapa sedap..hakhak...


Ni pic last week...oppss tp ni bukan Mr Specky Diver ye...jgn slah sangka....
ni adik aku....Si Lanun Tempur...



ok lah bye....

p/s - doakan saya pelissssssssss.....

6 comments:

Bicara Kak Noor said...

akak doakan semoga berbahagia dan gumbira selalu ya dan tercapai hajat2 tutttt aminnnnnn

FatihaNur said...

tq kak nor....

Anonymous said...

I observed your blog using google and I must say, this is most likely one of the greatest nicely ready articles I have come across in a long time. I've bookmarked your site for more posts.

FatihaNur said...

Miss / Mr anon,,

Tq n guess u can understand malay...

Anonymous said...

Everуthing iѕ very оpen with a very clеar clarіfіcаtion of the iѕsues.
It waѕ truly infоrmative. Yοur ѕitе іs eхtremely helpful.
Thank yοu for ѕharing!

Also visit mу web site: pikavippis.net
My web site - pikavippi

Anonymous said...

Asking queѕtions аre actuallу nice thing if you are nоt unԁeгѕtanding somethіng entiгely, but thіs
pагagraph gіves niсе unԁеrstаnding еѵen.


Alѕο visit my web ρage vapornine
Also see my web page > vapornine

try

click tau