**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Friday, July 13, 2012

..:: Bebelan Wanita Psycho ::..

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.....

Bersediakan korang dgn repekan wanita saiko ni?????


Td aku kuar ngan seorang teman ni yg boleh dikata kan teman istimewa aku a.k.a specky diver yg sggup mendengar celoteh aku...rungutan aku dan lain2...ntah camane la dia leh tahan telinga dgr aku bebel2 sal hidup aku ni hahahaha...aku pun x snggup jd dia if dpt teman tapi mesra cam aku ni... ( paham x ayat aku ni. aku sendiri pening )


Lepaking2 kat kedai mamak kena teh tarik segelas dua, adik aku pun dtg dan join kitorg...pastu ade la cite sal  kes2 taksub ni...br2 ni kan ade kes pasal amukan kat JPM tu kan...yg lelaki samurai mengaku Imam Mahdi tu...rupa2nya arwah pun seorang blogger gak...td aku pg la jenguk blog arwah cuma aku x paham sgt ape yg cuba arwah smpaikan...ade yg kata arwah ngan perempuan tu taksub dgn Illuminati...pastu ade plak vangang2 yg politikkan isu ini...macam2 dunia skrg...


Mcm aku...if aku minat satu isu tu mmg aku cam ala2 jakun or taksub...tp kejap je la...pastu aku blah..sbb aku kan lalang..mane de nak stick ngan satu benda je kan..hahaha otak aku pun nak kena tune blk...delete fail2 lama...pastu format blk dan restart..br leh mulakan hidup baru...penah satu tahap tu aku giler taksub ngan isu Illuminati...tiap2 hari aku search pasal Freemason...buka video smpai sume benda aku leh try kaitkan ngan Illuminati ni...smpai stereng keta aku pun aku tenung lelama pastu mula la otak aku ckp ''ni mesti lambang illuminati ni..nak try sesatkan org Malaysia''..ntah ape kaitan aku pun x tau...sian kat stereng tu...( kat situ pun dah nmpak kebengongan aku kan )


 Tapi ketaksuban aku tu cuma mampu bertahan dalam seminggu dua...pastu aku pun start cemuih ( boring )..hahah bila aku pikir blk...aku mula rasa yg aku ni cam bodoh pun ade gak...suka pikir benda yg bukan2...nasib aku x jadik giler...aku suka benor imagine benda2 yg merapu...pelik tol ngan sikap aku ni...tp alhamdulillah aku cepat tersedar...rakan2..family sume byk membantu...


Aku rasa ni mesti sbb aku terlampau stress dgn keadaan aku kan...hahahahaha....thx utk teman mesra aku a.k.a specky diver tu...smpai masa, sy akan publish awk dlm hidup saya k..sbb awk byk membantu dlm proses penyembuhan otak sy tau....hahahaha sbb awk pun saiko gak ngan hidup awk...

p/s - sape kata aku saiko..aku tampo laju2 nak!!!!

9 comments:

yana-feehily said...

wah2..sapa teman tapi mesra tu teha? hihi

FatihaNur said...

hahahah itu la teman sesaiko sesama...huhu...

~~zana@pb~~ said...

akak ingatkan artis mana komen kat blog akak...hehe...sebiji mcm Fatiah yg dlm iklan tu.
saiko kjp takpe dik, jgn melarat jadi mcm Jaya tu..

FatihaNur said...

hahahaha kak ni...adik sy trs muntah ijo...huhu

B2M said...

Penghinaan terhadap Masjid dan Ahli Khariah Kg. Baru Sedenak
www.karamsingwali.blogspot.com

Murni Alfathunnisa said...

i pun kdg2 macam u..kalau tiba-tiba terlintas sesuatu benda dlm otak..siaplah..mulalah nak research bagai..google sana-sini sampai puas hati dengan satu2 isu tu...takpe..kadang2 knowledge jugak untuk kita.

FatihaNur said...

B2M - huhuhu

Murni - hahaha yeap betul tu...leh tambah ilmu kan

محمد شهريل القنيطري said...

wahhh dah bertukar wajah nampak blog ni..ingat salah msuk tdi..hehe

FatihaNur said...

en dalca :

erm biase la org xde pendirian...ahaks...

saje nak tukar selera...boring makan ikan,,,makan tulang plak..hehe

try

click tau