Anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Little Princess

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Annur Humaira

Lilypie Angel and Memorial tickers

Arwah Akak

Lilypie Angel and Memorial tickers

**Click Here**

Monday, July 16, 2018

..:: Eidulfitri 2018 & Annur Safiyya 1st Birthday::..


Assalamualaikum...

Sempat tak nak wish Eid Mubarak All...dah last sesangat kan....

Ok dah berakhirpun syawal...nak throwback je la serba sikit ye...this year raya tak berapa best sebab selama hampir 5 tahun kahwin ni, ni la 1st time tak dapat raya ngan my habibi sob sob...nasib makan gaji kan..before this mmg business je dua2..so each time raya mmg cuti sendiri la.. Tapi this year sbb dua2 dah kerja semula makan gaji..my habibi tak cuti dari start raya 1st sampai la raya ke-7...isk isk isk..aku je dapat cuti smpai 11 hari...mereput la yeeee

Beraya la kami 3 beranak malam raya tu siap2..aku masak pulut (yang sepatutnya jadi ketupat tp daun takde wakakaka) dengan rendang daging utk my habibi tapau ke tmpat keje dia..Pagi2 raya lepas je siap2kan bekal suami g keje..terus siap2kan anak dan shoot ke Felda (rumah atok sbb mak abah sume kat sana). Perjalanan dalam sejam lebih je dari JB..Spend time smpai magrib dengan sanak sedara..dan honestly raya tahun ni mmg tak best..Atok aku terlantar sakit, so kitorg cuma duduk rumah je tak kemana-mana.



 Beraya la kami dua beranak je...hehe

Her first baju kurung....

After magrib gerak balik JB..coz esok tu dah birthday si kecik ni..memang nak sambut kecik2 je ngn family that time...

16 June 2018 ( ANNUR SAFIYYA TURN 1 YEAR OLD )

Layan picca je la ye..

 Safiyya with her cousin Zikri 

 Tiramisu Cake - Sedap oooo hahahahah

 Mulut penuh anak aku ni...

 Susah nak dapatkan pic bertiga yang helok2...

 Aku buat mmg ala kadar sangat...

 Daddy's little princess sangat 

 Pun boleh la...

 Safiyya with her Atok and Uwan

 Birthday Girl..


 Ni time raya ke-2 

 Safiyya tau potong je...yang bedal sume kek orang lain hahahaha

 with her cousins'

 Nape tu dik...

 My love...OHANA

Sayang manja ummi

Selitkan juga la ye...ni time Raya Gathering 2018 & 3rd year anniversary Global Ehsan Relief di Concorde Hotel Singapore 13 July 2018..

Happy 3rd year anniversary GER...Love t be part of you...
GER Team Malaysia...

Ok serba sedikit pasal raya aku and family....raya tahun ni banyak makan kambing sbb open house kebanyakkan ade kambing..ko rasa???

By the way..cuti aku 11 hari diisi dengan tengok TV dan lepak umah..skali skala pergi Open House..HEAVEN SEHHH.....

No comments:

try

click tau