**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Monday, April 22, 2013

..:: Lamunan Terhenti ::..

Salam all....


Just nak share this song with u guys...





 
Entah mengapakah hatiku bergetaran
Bila bertemu lagi oh! kekasih lama
Ku cuba selindungkan api keresahan
Namun perasaan ini berapi di dalam

Ku kira angkau sudah melupakan
Kerna itulah engkau nampak tenang
Lainlah aku walau ketika ini
Masih membara ingatanku terhadapmu

Ku singkap kenangan dulu
Sewaktu kasih berputik
Kugenggam erat tanganmu
Kau tunduk sembunyikan wajah
Namun dapat aku meneka hatimu
Sehati denganku

Lalu kau mendongak berbalas renungan
Dan dengan perlahan tangan kau lepaskan
Kau pun berlalu dalam kepekatan malam
Tinggal aku seorang


Terhenti lamunan bila ku dikejutkan
Engkau dipimpin pergi oleh seseorang
Dalam keterpaksaan kau melangkah kaki (pergi)
Namun sempat jua kau menoleh ku disini


Ntah kenapa lagu ni betul2 touch my feeling...seriously...original song actually by Aris Ariwatan, tp yg ni di nyanyikan smula by Awie feat Ezlyn...( suara Awie mmg mantap abis watkan aku tejatuh hati lapanbelasjutakali plak ) 

Tak tau if aku berdepan semula ngan si dia yg prnh jadi sebahagian dr hidup aku satu masa dulu, keadaan akan jadi mcm ni atau tak...ermmmm....( x nak ingat...x nak ingat dah ).....

Biarkan segalanya berlalu...PAST WILL REMAIN AS MY PAST....NOW I WILL FOCUS TO MY FUTURE HUSBAND....maaf kan saya ye abang ....tak dpt nak elakkan perasaan lama sumtimes....tp janji sy ttp dgn abang....sbb abang adalah masa depan saya,InsyaAllah....Mr Rafauzi Ismail.....




















2 comments:

Anonymous said...

Hello, I enjoy reading through your post. I like to write a little comment to support you.



Visit my weblog - sky habitat floor plan

norzila said...

in sha Allah..

try

click tau