**Click Here**

Annur Humaira Bt Mohd Rafauzi

My Baby Growing

 BabyFetus Ticker

Our Anniversary

Wednesday, August 25, 2010

..:: Noorfa Come Back Here::..


      Salam to everybody here..my god..rindu'z giler kat page noorfa ni..sesangat rindu tahan gaban + ultraman ni..hehe..anyway..for u all information..since noorfa keje ni mase mmg banyak abis kat ofis..keje luar..

       Belum terlambat lagi nak ucapkan 
" SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK " kepada semua rakan-rakan muslim..moga Ramadhan kali ini akan memberi seribu rahmat kepada kita..amin... rasanya da hampir 2 bulan noorfa x menjenguk ke laman maya ni...if ade pun, just tgk,,blogwalking sket dan out..

        Suka duka hidup sekarang pun hanya kat ofis dengan ofismate je..ketawa...gembira..tangis...tekanan..dan segalanya lah hanya dengan rakan-rakan sekerja je..jujurnya noorfa mmg bahagia dengan kerja..tapi dalam bahagia mesti ade dukanya..cuma terlalu personal untuk noorfa kongsi kat sini...Rindu sangat dengan u all sume..jom layan sket2 pic noorfa kat opis jom...

 x sabar sgt la tu nak buka...hehe


ni kat opis waktu berbuka reramai...weekdays je la..coz every weekend ade 
Ramadhan Cocktail...hehe...
..

Byk benda noorfa nak share ni tp xde mase coz noorfa ade byk keje ni...time by time noorfa akan try upload cite k..and lagu2..

       Penah tgk x video clip alejandro??? yang dari lady gagak tu..kontro versi sial..haha..ade meaning tau lagu tu..hampehnye lady gagak..nak tau cite sebenarnya.. ha lawat blog kat bawah ni..



























6 comments:

Fane Davis said...

miss you kak!!!hehehe..jan hilang lagi ya...

siti murni said...

tu la..minat giler lagu 'alejandro' tu...tp rupa2 nya ada cerita di sebalik nya.....nape la lady gaga performed lagu cenggitu...

izyani_azahari said...

selamat berpuasa dan selamat hari raya! :)

Zechs said...

slamat berpose, slamat ahri merdeka, slamat ari raye, slamat lah semue pndek kate...

relevan said...

Salam Merdeka..noorfa..

Abhamz said...

salam, selamat berpuasa dan berhari raya...

try

click tau